Badminton Vereniging Almere

Wild Card voor Gita Djajawasito

Gita Djajawasito, in het verleden veelvoudig nationaal jeugdkampioen en zelfs tweemaal Europees jeugdkampioen, heeft van het bestuur een wildcard gekregen om deel te nemen aan de clubkampioenschappen die op 10 en 11 april 2010 worden gehouden in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Gita doet mee in het vrouwendubbel en speelt samen met Yvonne Sie! De terugkeer van Gita Djajawasito op de Almeerse badmintoncourts geeft een bijzonder accent aan de clubkampioenschappen in de hoogste klasse waar verder alle Almeerse toppers aan deelnemen met uitzondering van Patty Stolzenbach en Josephine Wentholt, die buitenlandse toernooiverplichtingen hebben van Badminton Nederland.

Het belooft trouwens in alle categorieën uitermate spannend te worden tijdens de clubkampioenschappen. Met kampioenen, die perse hun titels uit 2009 willen behouden om aan te tonen dat ze geen eendagsvlieg waren in 2009. Maar als het bovenal maar gezellig wordt!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Willem Wever op 04-04-2010 om 00:07 uur

  Hoera!

 2. Henk Smit op 05-04-2010 om 17:45 uur

  Hallo Gita, heel leuk dat je meedoet met de clubkampioenschappen.
  Een paar weken geleden had ik Donovan in Haarlem gesproken en hoorde dat je naar Nederland terug kwam om te studeren.
  Je hebt ook een mooie zoon. De foto's even bekeken.
  Natuurlijk wel vreemd om weer in het drukke Almere te zijn vergeleken met het rustige St. Gallen.
  We spreken elkaar nog.

 3. Omar Cuntapay op 06-04-2010 om 15:44 uur

  Zet hem op heh zusje!

Reageer op dit bericht (“Wild Card voor Gita Djajawasito ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)