Badminton Vereniging Almere

Almeerse resultaten Carlton GT Meteoor Satellite Toernooi 2010

De Almeerders hebben het bepaald niet slecht gedaan op het Carlton GT Meteoor Satellite Toernooi 2010 in Veendam. Een update van de Almeerse resultaten.

Mannendubbel
Ralph Starren speelde met Hans van Os van Van Zijderveld en zij wonnen in de halve finale van Ceriel Custers met Léon Nottelman (21-15 en 21-19). In de finale waren Starren en Van Os ook te sterk voor het koppel Jan van Esch en Rolf Oostenbrink want met 21-18 en 21-16 werd de eerste plaats binnengehaald.

Vrouwendubbel
Al jaren een vast en succesvol koppel in badmintonland, Yvonne Sie met Lisa Malaihollo. En ook nu wonnen zij de finale in de vrouwendubbel. Ijn de halve finale werd gewonnen met 21-12 en 21-9 van Lianne Jansen en Jill Wolters en vervolgens werden ook Rachelle Haan en Linda Hoedemakers aan de zegekar gebonden met 21-15 en 21-7.

Gemengd dubbel
Stephan Branderhorst en Yvonne Sie wonnen in de halve finale met tweemaal 21-15 van het Duitse duo Daniel Porath en Sonja Schlösser. In de finale waren Léon Nottelman en Roxanne Molenmaker toch net iets alerter dan Branderhorst en Sie en het werd 21-17, 18-21 en 21-13 voor het Limburgse stel.

Mannenenkel
Stephan Branderhorst moest heel diep gaan in zijn mannensingle tegen Hans van Os maar hij won wel in de halve finale met 18-21, 21-19 en 21-10. In de finale tegen Lester Oey liet Oey er geen twijfel over bestaan dat hij de onbetwiste nummer één was van dit toernooi en Branderhorst moest genoegen nemen met de tweede plaats en daar is op zich ook niets mis mee.

Reageer op dit bericht (“Almeerse resultaten Carlton GT Meteoor Satellite Toernooi 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)