Badminton Vereniging Almere

Gezocht: gastgezinnen voor internationale jeugdspelen!

Van maandag 12 juli tot en met donderdag 15 juli 2010 vinden voor de vijfde keer de internationale jeugdspelen van Almere plaats.

Ruim 500 jeugdige deelnemers van 14 -16 jaar en begeleiders uit onze partner- en vriendschapssteden komen naar Almere om vier dagen lang de strijd aan te gaan op verschillende sporten of cultuur. Gestreden wordt in de disciplines: atletiek, badminton, handbal, handboogschieten, judo, roeien, tafeltennis, tennis en zwemmen. Het programma is zo samengesteld, dat er naast het sporten nog voldoende tijd over is om andere sporten of bijvoorbeeld de stad te bekijken.

De partnersteden uit Rensburg (Duitsland), Aalborg (Denemarken), Lancaster (Engeland) en Vaxjö (Zweden) doen mee aan het onderdeel badminton. De organisatie van het badminton onderdeel zal worden gedaan door BV Almere. Het badmintontoernooi zal worden gehouden in de Topsporthal.

Om alle gasten wat van de Nederlandse cultuur mee te geven, worden de sporters en hun begeleiders ondergebracht bij gastgezinnen.
Maar daarbij hebben wij uw hulp nodig!

Wat wordt er van u verwacht?

U biedt de gasten een slaapplaats en zorgt voor de maaltijden. Daarnaast kan vervoer van en naar de diverse locaties tot de mogelijkheden behoren.
Taal hoeft zeker geen probleem te zijn. De meeste kinderen beheersen de Engelse taal. Dat is meteen een mooie manier om de eigen kennis van het Engels weer even op te halen. Dit sportieve evenement zal eveneens voor het gastgezin een hele beleving zijn. U leert de gasten wat van de Nederlandse cultuur en van de stad. U zult zien dat de dankbaarheid groot is en dat er vele vriendschappen uit ontstaan.

Wilt u zich aanmelden als gastgezin of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Ernst van Stenus Ernst.v.Stenus@bvalmere.nl of bel 0621254046

Reageer op dit bericht (“Gezocht: gastgezinnen voor internationale jeugdspelen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)