Badminton Vereniging Almere

Overwinningen in Veenendaal, nationaal jeugdtoernooi 2010

In Veenendaal was er op zaterdag 7 mei een 1-dagstoernooi voor de jeugd. Roel en Pjotr Odijk, Timo van Stoffelen, Robin Verschoor en Rosa Hondeman waren de deelnemers van BV Almere.

Zeker de “kleintjes” vielen op in hun gele tenue. en werden door de wedstrijdleiding al snel het gele gevaar genoemd. Ze speelden onder 11 de dubbels en enkels vol overgave. Het resulteerde dan ook in diverse overwinningen. Timo van Stoffelen werd uiteindelijk de winnaar in de mannenenkel u11 en Robin Verschoor 2e.

Timo en Robin

In de dubbel werd het een 3zetter in de wedsrijd Timo en Robin tegen Pjotr en Roel. Doordat Timo en Robin dit wonnen werden zij 1e en Roel en Pjotr 2e. Nu moet ik eerlijk zeggen dat die 4 erg veel lol op de baan hadden en dat het moeilijk voor hun was om heel serieus tegen elkaar te spelen.

Rosa had nog gevraagd om onder 17 te mogen spelen, maar organisatorisch lukte dit blijkbaar niet. Voor haar was de strijd wat minder spannend in de enkels. Ze werd dan ook 1e. Samen met haar trainingsmaatje Elano Nijkamp uit Amersfoort speelde ze de mix onder 17 en daar behaalde ze ook de 1e plaats

Het was een leuk toernooi wat zeker aan te raden is voor de jeugdspelers van BV Almere.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paula op 12-05-2010 om 09:45 uur

    Ik ben erg trots op mijn jongste buurman!

Reageer op dit bericht (“Overwinningen in Veenendaal, nationaal jeugdtoernooi 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)