Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie wint Bergen op Zoom in het vrouwendubbel

Op het TFS'57 Badminton-Service.com Cooling Down Satellite in Bergen op Zoom waren ook een aantal Almeerders actief. En ook succesvol gezien het feit dat Yvonne Sie samen met Lisa Malaiholle het vrouwendubbel won. In de finale wonnen zij van Myke Halkema en Soraya de Visch Eijbergen met 21-15 en 21-16.

Ralph Starren werd samen met Hans van Os van Van Zijderveld tweede in het Mannendubbel. In de finale verloren zij van Ceriel Custers en Leon Nottelman in drie games (21-16, 18-21 en 21-13). Stephan Branderhorst moest in zijn singlepartij tegen Simon Opstal geblesseerd opgeven, nadat hij de eerste game met 21-15 had gewonnen en de tweede met 11-3 voorstond.

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie wint Bergen op Zoom in het vrouwendubbel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)