Badminton Vereniging Almere

André Aantjes kiest voor Forza Almere

André Aantjes zal het seizoen 2010/2011 uitkomen voor Forza Almere en André stelt zich graag nader aan U voor.

Mijn naam is Andre Aantjes. Ik ben 23 jaar en woon in Giessenburg (vlakbij Gorinchem). Op 9-jarige leeftijd ben ik begonnen met badmintonnen bij badmintonclub Vridos in Giessenburg. Hier heb ik tot mijn 19e jaar gespeeld. Het laatste seizoen heb ik bij Vridos derde divisie gespeeld.

Daarna ben ik overgestapt naar Invictus in Waddinxveen. In het eerste seizoen heb ik een aantal invalbeurten gehad in het eerste team van Invictus, dat in de eredivisie speelde. Vervolgens heb ik twee jaar in de tweede divisie gespeeld en vorig seizoen dus weer in de eredivisie.

Doordat er bij Invictus geen versterkingen kwamen voor het eerste team, en bovendien een aantal spelers ging stoppen, wilde ik naar een andere club.

Ik heb erg veel zin om bij Almere te komen spelen. Almere staat bekend als een goede club. Het lijkt me ook een gezellige vereniging en een heel gezellig team! Dennis Steenland ken ik trouwens nog uit zijn tijd bij Invictus, dus ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen!

Het bestuur en de sporttechnische commissie wensen André veel succes bij onze vereniging.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Maurits vTl op 07-06-2010 om 19:17 uur

  André, heel erg veel succes bij deze vereniging!

 2. Ernst op 07-06-2010 om 19:35 uur

  He Andre, namens het bestuur van harte welkom bij de club. Wij zijn er van overtuigd dat je het gezellig gaat krijgen. Ik ga je zien.
  gr, Ernst

 3. Henk Mostert op 07-06-2010 om 20:32 uur

  Van harte welkom bij de gezelligste vereniging van Nederland

 4. Iris op 08-06-2010 om 09:04 uur

  Heey André,

  Een hele goede keus van je om in ons gezellige team te komen spelen ;)

  xx

Reageer op dit bericht (“André Aantjes kiest voor Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)