Badminton Vereniging Almere

Europa Cup van start

Met twee deelnemende clubs is Badminton Nederland zeer sterk vertegenwoordigd tijdens het Europa Cup-toernooi voor landskampioenen, dat vandaag van start ging en tot en met 27 juni 2010 wordt gespeeld in Zwolle. Naast kampioen Van Zundert VELO mag ook nummer twee Van Zijderveld meedoen. De Europese regels staan toe dat het organiserende land twee teams kan inschrijven.

Rob Konings, technisch directeur van Van Zundert VELO, meldde dat eerste speler Dicky Palyama niet van de partij zal zijn omdat hij deelneemt aan toernooien in Azië. "Maar we hebben een zeer breed, sterk en gemotiveerde ploeg, die zijn huid duur zal verkopen." Van Zijderveld is wel compleet en daarom sprak Joris van Soerland het vermoeden uit dat zijn team net wat meer kansen zal hebben dan Van Zundert VELO om ver te komen. "We gaan er alles aan doen om een topprestatie neer te zetten." Beide ploegen hebben in het verleden als Nederlands kampioen de finale van het EC-toernooi bereikt.

Reageer op dit bericht (“Europa Cup van start ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)