Badminton Vereniging Almere

Laatste loodjes wegen het zwaarst

Zondag 30 mei 2010 werd het derde Utrechtse Heuvelrug Open Badminton Toernooi gespeeld in de sporthal Steinheim te Doorn. Dit toernooi stond onder leiding van Joost van Klink en voor een aantal Almere spelers gold dat ze alweer voor de derde keer meededen. Het leuke van dit toernooi is, dat het een toernooi is waar junioren en sebioren aan mee doen en waar er maar maximaal twee onderdelen gespeeld mogen worden. Zo op het einde van het toernooiseizoen is dat toch wel wenselijk voor met name de ouders, die tijdens een toernooi ook vaak moeten wachten/kijken in de hal of kantine.

Helaas liep het toernooi behoorlijk uit met een uur achterstand, echt vervelend met name omdat het ook een eendaagstoernooi is en de prijsuitreiking om een uurtje of half negen plaatsvond en dat op een zondag ! Joost en zijn crew hebben zich echt uit de naad gewerkt om het toernooi in goede banen te leiden en dat was geen makkelijke klus met spelers die erg lang aan het inslaan waren.

BV Almere en de BSA was deze editie ook weer goed vertegenwoordigd door de volgende spelers en er zijn wederom goede prestaties te melden

Helaas hebben Ruben en Koen niet mee kunnen doen in MD 6 of 8 van het seniorentoernooi, aangezien het vol was. Zij moesten zich dus inschrijven in de MD onder 15 en tot overmaat van ramp moesten ze ook nog met plastic spelen. Ik geloof dat het voor beide jongens erg lang geleden was (en ze zijn nog zo jong) dat ze met plastic shuttles hebben gespeeld. Het blijft toch een kunst om met die “dingen” te spelen. Ruben en Koen wonnen de MD onder 15.

VD U13 1 Judith van Cruchten/Sanne Stormbroek (Richocet)
ME U15 3/4 Michael Rensink
VE U15 3/4 Judith van Cruchten
VE U15 3/4 Naomi Rensink
MD U15 1 Koen Odijk/Ruben Wijnands
ME 6 1 Rob van der Voorn
ME 6 3/4 Alex Vlaar
VD 6 1 Shanice van Stenus/Michele Veerman
VD 6 3/4 Melissa Hondeman/Francisca Gadellaa(Irene)
GD 6 1 Michele Veerman/Rick Blok
GD 6 3/4 Rob van der Voorn/Liselotte van Balen(het Vennewater)
VD 8 2 Priscilla Holthuis/Lisa Spruijt(Velsen)

Reageer op dit bericht (“Laatste loodjes wegen het zwaarst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)