Badminton Vereniging Almere

Ralph Starren wint het mannendubbel in Berkel en Rodenrijs

Ralph Starren heeft samen met Erik Meijs het mannendubbel gewonnen op het Milispectoernooi in Berkel en Rodenrijs. In de finale stonden ze tegenover Dennis Steenland en Jerry Natenstedt, maar de winst was voor Starren en Meijs.

Amy van Stenus won de vrouwenenkel in de B-categorie. Amy deed ook voor het eerst mee aan een A-toernooi en deed het daarin lang niet slecht met een overwinning in de eerste ronde op Annemiek Groenewoud en een nederlaag in drie games tegen Mireille van Daal.

Maar er waren nog veel meer Almeerders actief in Berkel en Rodenrijs. De resultaten zijn voor mij echter niet te achterhalen. omdat de toernooileiding jammer genoeg de resultaten niet heeft bijgewerkt op toernooi.nl

Reageer op dit bericht (“Ralph Starren wint het mannendubbel in Berkel en Rodenrijs ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)