Badminton Vereniging Almere

YOUTHGAMES 2010 komen er aan!!

Zondag 11 juli 2010 zal naar alle waarschijnlijkheid het team van Rendsburg als eerste voet op Almeerse bodem zetten. Van 12 juli tot en met 15 juli zal vooral het Topsportcentrum in Almere het episch centrum zijn waar de jeugdige sporters hun wedstrijden zullen spelen. Ook in Almere Haven zijn er sportactiviteiten, zoals zwemmen en tennissen.

Van oudsher zal de gemeente Almere in het badmintonnen vertegenwoordigd worden door spelers van de Badminton Vereniging Almere. De selectie ziet er als volgt uit:

Meisjes

Jongens

Genoemde spelers zullen naar alle verwachting fikse tegenstand krijgen van onze Deense “broeders en zusters" uit Aalborg. En de andere tegenstanders zullen bepaald ook niet zwak zijn. Er zijn in de afgelopen jaren verschillende mooie finales geweest op de Youthgames waar Almeerse inbreng was. Wat te denken van Stephan Branderhorst, Gita Djajawasito, Erik Staats, Leroy Brom en ik kan nog wel een poosje doorgaan.

Wij willen de spelers en speelsters natuurlijk niet zonder training het veld op sturen. Daarom hebben wij een heus trainingsprogramma opgesteld zodat de spelers en speelsters ook een beetje aan elkaar kunnen wennen. Nu zal dat waarschijnlijk geen problemen opleveren. De trainingen zullen gegeven worden door Emmy Vlaar en Rick Blok. De trainingsdata zijn als volgt:

datum dag tijd
07 juni 2010 maandag 18:00 – 20:00 uur
14 juni 2010 maandag 18:00 – 20:00 uur
21 juni 2010 maandag 18:00 – 20:00 uur
28 juni 2010 maandag 18:00 – 20:00 uur
05 juli 2010 maandag 18:00 – 20:00 uur
09 juli 2010 vrijdag 18:00 – 20:00 uur

Vergeet dus niet het team aan te moedigen en dan beginnen wij natuurlijk bij de Openingsceremonie op 12 juli om 20.00 uur in de Topsporthal !!!! Overigens doe ik wederom een dringende oproep om gastgezinnen. Wij moeten nog steeds zeven speelsters en drie begeleiders plaatsen. Schroom niet en bel mij of mail mij.

De contactgegevens staan op de site van BV Almere. Ik hoop op een sportieve olympiade en dat er maar veel toeschouwers mogen komen in de prachtige Topsporthal van Almere.

Coördinator Youth Games
Ernst van Stenus

Reageer op dit bericht (“YOUTHGAMES 2010 komen er aan!! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)