Badminton Vereniging Almere

“Goed spel op grote hoogte"

Dat Badminton Vereniging Almere niet alleen kan badmintonnen is wel vanmiddag gebleken. Een keertje weg uit de benauwde sporthal kwam goed uit. De badmintonners uit Vaxjo, Aalborg, Lancaster, Rendsburg en niet te vergeten onze spelers en speelsters van BV Almere gingen een dagje relaxen naar Walibi World. Ondanks de weersvoorspellingen (er werd zelfs gesproken over een weeralarm) is de bus toch maar vertrokken richting Biddinghuizen.

De kinderen hadden veel zin, het weer was goed en de bus was helemaal ”awsome”, wat een luxe bus, 80 persoons en van alle gemakken voorzien. Emmy en ondergetekende kregen zelfs een demonstratie van de chauffeur. Druk op de knop en op een scherm konden wij de kinderen boven zien, geweldig. De kinderen hielden zich erg rustig in de bus en wat wil je dan nog meer?

Na een voorspoedige reis, even wat administratie regelen bij de kassa, werden de kinderen “vrijgelaten” en de begeleiders gingen hun eigen weg.

De “oudjes” deden het rustig aan, even een reuzenrad pakken in plaats van de Goliath? Moet kunnen, lekkere snelheid (geen snelheid) was dit een goede opwarmer voor ons. Mariska wilde toch wel even een achtbaanritje, het werd de houten achtbaan, ook niet te onderschatten die snelheid. Heb maar wat foto’s gemaakt van de kinderen, die zich kostelijk hebben vermaakt op deze, toch mooie dag.

De kinderen hebben maar meteen de snelle achtbanen gepakt en ik heb eigenlijk alleen maar lachende kinderen gezien, zelfs wat verliefde blikken heen en weer en volgens mij is er niet eentje echt ziek geworden.

Later toch maar even de “wildwaterbaan” gedaan, ook niet te versmaden en zo nu en dan wat water in de bakken, nietwaar Jeanet Odijk en Jeannette van Cruchten? Kletsnat waren ze, mijn secondanten op deze dag.

Ik denk dat wij rustig kunnen stellen dat deze dag, georganiseerd en aangeboden door BV Almere aan alle badmintonners en begeleiders, een geslaagde dag was. De kinderen waren opvallend rustig op de terugreis, wetende dat morgen de laatste dag is. Op naar de laatste dag waar er nog gespeeld moet worden voor de prijzen.

Ik hoop dat de kinderen het een leuke dag hebben gevonden? Wij, de begeleiders, hebben het in ieder geval erg naar zin gehad.

De foto’s volgen later!

Reageer op dit bericht (““Goed spel op grote hoogte" ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)