Badminton Vereniging Almere

Na Piet Hein opnieuw zilver

We weten het, het is jammer genoeg niet gelukt. De Spanjaarden wonnen het WK en Nederland werd tweede, op zich natuurlijk een prima prestatie, laat daar geen misverstand over bestaan.

In Sportcomplex De Toekomstgroep werd de wedstrijd gisteravond door bijna 70 aanwezigen intens beleefd. Zelden zo veel billenknijpers bij elkaar gezien.

De opkomst en de beleving in de arena van Sportcomplex De Toekomstgroep was weer geweldig tijdens de wedstrijden en ik denk dat een woord van dank aan Cock van Puffelen, Ineke van Puffelen, Ronald Blok, Monique Berns en Bas Berkelmans voor het organiseren van deze feestelijke bijeenkomsten, meer dan op zijn plaats is.

Namens het bestuur ten zeerste bedankt!!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Bas Berkelmans op 12-07-2010 om 20:28 uur

  Ook Ineke van Puffelen mag hier genoemd worden. Verder alle publiek bedankt voor het samen beleven van alle emoties bij de finale.

 2. Cock op 13-07-2010 om 10:18 uur

  Wij hebben het graag gedaan, zoals altijd beleven wij erg veel plezier aan het organiseren van dit soort evenementen
  Natuurlijk een gemeend "gefeliciteerd" aan onze Spaanse clubgenoot Juan Conego. Spanjaarden zijn goed in voetbal, tennis, wielrenner en klaverjassen, wat kunnen ze eigenlijk niet?

 3. Henk Mostert op 13-07-2010 om 10:24 uur

  Volgens mij is Juan de enige Spanjaard die kan badmintonnen en helaas waren alle handdoeken in het complex te weinig om de tranen te drogen van al die supporters.

Reageer op dit bericht (“Na Piet Hein opnieuw zilver ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)