Badminton Vereniging Almere

Oranje tegen Spanje in Sportcomplex De Toekomstgroep

Afgelopen dinsdagavond waren er zo'n 35 leden, uitgedost als ware orangisten, die in de kantine van Sportcomplex De Toekomstgroep gezamenlijk hebben gekeken naar de halve finalewedstrijd Nederland tegen Uruguay. Ook komende zondag 11 juli 2010 is er vanaf 19.30 uur de gelegenheid om in de kantine met zijn allen te kijken naar de WK finale, Nederland tegen Spanje!

Ooit hebben de Nederlanders er 80 jaar overgedaan (1568-1648) om onder het Spaanse juk uit te komen en na de vrede Munster in 1648 als de Republiek der Zeven Provinciën als zelfstandige staat verder te gaan. Vervolgens groeide de kleine Republiek uit tot een wereldmacht!

Zondagavond heeft Nederland de kans om opnieuw het machtigste land van de wereld te worden door de wereldtitel te pakken, nota bene op de ooit Nederlandse Kaap. Daar hebben we geen 80 jaar de tijd voor, want we moeten het klusje het liefst zien te klaren in 90 minuten.

Komt het zien in de kantine van Sportcomplex De Toekomstgroep. Cock van Puffelen en Ronald Blok staan garant voor een sfeervolle avond met overheerlijke hapjes, grootbeeld door middel van een beamer en een tot arena omgebouwde kantine.

Zorg dat je er bij bent om het fantastische seizoen 2009/2010 samen in stijl af te sluiten in de BVA-arena en laat de eventueel aanwezige buitenlandse begeleiders van de Youth Games kennis maken met het onvervalste Oranjegevoel.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cock op 08-07-2010 om 10:31 uur

    Natuurlijk een aparte uitnodiging aan onze vriend en klaverjaskampioen Juan Conego.
    Wij hebben een sppeciaal plaatsje op de eretribune voor je gereserveerd!!

  2. Henk Mostert op 08-07-2010 om 22:02 uur

    Nemen jullie dan wel extra handdoeken mee zodat hij na afloop zijn tranen kan drogen.

Reageer op dit bericht (“Oranje tegen Spanje in Sportcomplex De Toekomstgroep ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)