Badminton Vereniging Almere

Derde verslagje van Josephine

Ondanks het feit dat Josephine in de kwartfinale is gestrand, blijft overeind dat zij een formidabele prestatie heeft geleverd in het verre Singapore. Almere is terecht trots op Josephine en een ieder is er van overtuigd dat Josephine een prachtige badmintoncarrière te wachten staat en de Badminton Vereniging Almere wil daar graag haar steentje aan bijdragen. Wij hebben van Josephine genoten en hieronder volgt haar derde verslag.

Het is inmiddels alweer twee dagen geleden dat ik de kwartfinale heb gespeeld. Ik heb hier niet zoveel tijd om op m’n laptop te zitten, vandaar dat het even duurde voordat ik weer iets liet horen.

Over m’n kwartfinale ben ik niet echt tevreden, ik was fysiek niet sterk genoeg meer en liep alleen nog maar achter de feiten aan. In het begin was ik erg zenuwachtig (met ruim 4.000 man op de tribunes) en maakte ik veel foutjes. In de tweede helft van de eerste game kwam ik weer een beetje op gang, maar m’n benen waren te moe om het vol te houden. De tweede game stond ik weer aan de kant met wind mee en sloeg ik heel veel uit in het achterveld. Daarentegen speelde Sarah heel erg goed, in de tweede game heeft ze maar twee ballen uitgeslagen.

Heel erg balen natuurlijk, want ik maak zeker kans tegen een speelster als Sarah, maar in deze wedstrijd was zij gewoon duidelijk de betere. Helaas heeft zij gisteren de halve finale verloren (dit keer was zij de gene die heel veel uitsloeg), en vandaag zal zij gaan spelen om de 3e/4e plek.

Toch ben ik ondanks een wat mindere kwartfinale tevreden over dit toernooi. Ik heb een super wedstrijd gespeeld tegen de eerste geplaatste, een wedstrijd waarin ik de gene was die fit en niet kapot te krijgen was.

Het toernooi is nu voor Nick en mij afgelopen, maar we trainen nog wel elke dag in de trainingshal. Na de training kunnen we de stad in of rusten. Vanavond gaan we natuurlijk naar de finales kijken!

Met betrekking tot de foto, Ik kon niet alle tribunes erop krijgen, daarvoor was het te groot.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Marga Wentholt op 19-08-2010 om 11:06 uur

  Dank je Josephine weer voor dit verslagje! Kan me voostellen dat je zenuwachtig was in zoooo'n grote hal met zoooo veel publiek. Maar wie weet, krijg je ooit nog de kans daaraan te gaan wennen! haha!
  Liefs weer!XXX

 2. Marlies Wentholt op 19-08-2010 om 17:32 uur

  Lieve Josephine,

  Alweer zo'n goed verslag van je!! De speelsters die 1e, 2e of 3e worden zullen wel blij zijn dat jij van de 1e geplaatste speelster hebt gewonnen!! Nog veel plezier in singapore.

  Liefs van marlies en olivier :)

 3. Gerard Wentholt op 20-08-2010 om 00:22 uur

  Jammer, jammer, jammer, maar ja we hopen dat je nu toch ook heel erg zult genieten van alles wat Singapore en het Olympisch Dorp je te bieden heeft. Maak er vooral een mooie tijd van en ... succes met de trainingen. Liefs van Thea en Gerard.

Reageer op dit bericht (“Derde verslagje van Josephine ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)