Badminton Vereniging Almere

Het nieuwe seizoen begint ook voor de recreanten!

Het nieuwe speelseizoen staat weer voor de deur. Natuurlijk zijn we met zijn allen blij, dat we weer de “wei” in mogen! Er zijn enkele veranderingen t.o.v. vorig jaar. In onderstaand overzicht hebben we geprobeerd, alles voor u op een rijtje te zetten

De speeltijden

Zoals bekend is er een toenemende zaaldruk t.g.v. het gegroeide aantal wedstrijdspelers en het gemiddeld hogere speelniveau. Dit brengt met zich mee dat er meer uren nodig zijn voor de wedstrijd trainingen. Hierdoor hebben wij baanruimte moeten inleveren. De eenvoudigste oplossing was het opgeven van een van de drie speelavonden. Hier waren we als recreanten commissie niet blij mee en we hebben hard moeten vechten om er een voor ons acceptabel compromis uit te slepen. We denken dat dit is gelukt. We houden onze maandag, woensdag en vrijdag avond maar met iets minder banen.

Een overzicht van de beschikbare tijden waarin wij vrij kunnen spelen:

Onze trainingen (voor de recreanten dus) zijn vooralsnog gepland op:

De vrijdagtraining is echter nog een vraagteken, daar er voor dit tijdstip nog geen trainer gevonden is, echter de STC doet zijn uiterste best om hier een oplossing voor te vinden!

Op het mededelingen bord zullen de schema’s voor deze dagen worden opgehangen en op het planningsbord zullen we duidelijk aangeven, welke banen vrij beschikbaar zijn.

Ledenpasjes

De ledenpassen voor het komende seizoen zijn inmiddels aangemaakt. De lay-out is dusdanig gewijzigd, dat de naam van betreffende speler/speelster nu bovenaan staat, dus duidelijk zichtbaar, ook als er afgehangen is.

Vanaf 23 augustus zijn de ledenpassen voor het seizoen 2010-2011 beschikbaar. Leden van de recreantencommissie zijn elke avond aanwezig om deze passen uit te reiken. Voor alle duidelijkheid: Pasjes van het vorige seizoen zijn niet meer geldig en zullen door ons van het afhangbord verwijderd worden.

Badminton overdag

De groep op woensdagochtend blijft ongewijzigd. De dinsdagmiddaggroep is helaas opgeheven. Vanwege bezwaren van de kant van de basisscholen heeft de BSAO moeten besluiten deze niet meer aan de BVA toe te wijzen.
In de plaats hiervoor is er op de vrijdagmiddag gelegenheid geschapen van 15:30 tot 17:00 uur. De Rcie is echter nog wel op zoek naar een vrijwilliger, die de hal wil openen om die tijd. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de voorzitter van de Rcie.
Over drie maanden wordt er bekeken of er voldoende animo is, om de vrijdagmiddag in ons “pakket” te houden. Wij houden u op de hoogte!

Het afhangsysteem

Sinds het vorige seizoen beschikken wij over een prachtig planbord! Over het gebruik hiervan, zijn wij als Recreantencommissie minder tevreden! De run op dit bord om zo snel mogelijk dóór te kunnen hangen en zo verder te kunnen spelen, stuit een heleboel mensen tegen de borst, vooral nieuwe leden! Beginners EN gevorderden haken vroegtijdig af en verlaten de vereniging na één seizoen al!

Dit is niet de bedoeling! Wij doen daarom een beroep op iedereen, om op een ordentelijke manier af te hangen en zo iedereen de kans te geven, dit ook te doen om met zijn allen gezellig te kunnen blijven spelen!
De recreantencommissie zal dit met argusogen volgen en, wanneer nodig, maatregelen nemen!!

Bardienst

Er is een nog tekort aan barvrijwilligers!! Niet alleen vóór de bar, maar vooral erachter! We zijn een vereniging en alles wordt gedragen door vrijwilligers. Wij doen een oproep aan alle recreantleden om zich hiervoor op te geven! Het kost je 1 avond in de 4 weken of minder, want vele handen maken licht werk, zeggen ze wel eens en het houdt je een avondje van de straat.

Geeft u op!

Algemeen

Er zal (vooral voor de nieuwe leden) een foto van ons, commissie leden, opgehangen worden achterop het afhangbord, zodat wij volledig herkenbaar in de hal zijn en (allesbehalve anoniem) ook ons balletje kunnen spelen.
Dus heb je vragen, opmerkingen, ideeën of wat dan ook, schroom niet en kom ze met ons bepraten.

De recreantencommissie wenst u een fijn seizoen toe met veel speelgenot en vele gezellige momenten in onze kantine!

De Recreantencommissie

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. teus op 16-08-2010 om 17:33 uur

  Hard vechten om er een voor ons acceptabel compromis te krijgen??

  Daar heb ik een heel andere mening over

  erg erg jammer

 2. John op 16-08-2010 om 20:41 uur

  Teus,

  Jammer dat ik je schijnbaar niet heb kunnen overtuigen tijdens de biersessie afgelopen seizoen m.b.t de aanpassingen die wij als Rcie ook liever niet zien gebeuren.

  Helaas hebben wij het niet alleen voor het zeggen Teus.

  Spreek je later.

  Gr John

Reageer op dit bericht (“Het nieuwe seizoen begint ook voor de recreanten! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)