Badminton Vereniging Almere

Josephine Wentholt in het NOS-Jeugdjournaal

Vanavond, 9 augustus 2010 om 18.45 uur op Nederland-3 wordt er in het Jeugdjournaal een item uitgezonden over het vertrek hedenochtend van de Jeugdolympiërs naar Singapore voor de Jeugd Olympische Spelen aldaar.

Zoals bekend doen Josephine Wentholt van onze vereniging en Nick Fransman (van BC Smashing) mee aan de Jeugd Olympische Spelen voor badminton. Zij schrijven historie, want het is de eerste keer dat deze jeugdspelen worden georganiseerd en Josephine en Nick zijn daarmede automatisch de eerste Nederlandse badmintonners die er aan deelnemen.

Er zijn opnames van verschillende sporters gemaakt, ook van Josephine en Nick, dus wie weet komen ze, al is het waarschijnlijk heel kort, in de uitzending.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Marga op 09-08-2010 om 17:03 uur

  Dankjewel Henk! Super!
  Alle Olympiërs verdienen aandacht. M.i. tot nu toe veel te weinig.
  Groet, Marga.

 2. Jos Wu op 11-08-2010 om 10:00 uur

  Hoi Marga,
  Vanochtend, 11-08-2010, staat in de NRC-NEXT een uitgebreid artikel (twee pagina's) over de Jeugdolympische spelen in Singapore. Ik ben benieuwd hoe "onze" badmintonners spelers. In ieder geval wensen wij ze heel veel succes.
  Jos

Reageer op dit bericht (“Josephine Wentholt in het NOS-Jeugdjournaal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)