Badminton Vereniging Almere

Marloes van Heteren versterkt Forza Almere!

De Sporttechnische Commissie van de BV Almere is bijzonder verguld dat zij erin is geslaagd om Marloes van Heteren vast te leggen voor het tweede team. Dit team dat sinds het vorige seizoen door het leven gaat als Forza Almere, komt ook in het nieuwe seizoen uit in de 1e divisie, ondanks het behalen van het kampioenschap.

De samenstelling van dit team dat door het vertrek van Ralph Starren naar BV Slotermeer en de tijdelijke afwezigheid van Yvonne Hoogland (langdurige stage in het buitenland) behoorlijk verzwakt leek te raken is met de komst van Marloes en eerder van Andre Aantjes (eveneens afkomstig van het 1e Team van Invictus) weer op niveau gebracht en trainer/coach Rick Prins ziet de toekomst daardoor weer met het nodige vertrouwen tegemoet.

“Natuurlijk was het vertrek van Yvonne en Ralph een flinke aderlating maar met Marloes en André hebben wij daar twee jonge en ambitieuze spelers voor in de plaats gekregen die bovendien ook nog de nodige Eredivisie-ervaring in zullen brengen”, aldus Rick Prins.

Marloes stelt zichzelf graag even voor!

“…Ik ben Marloes van Heteren, woon in Amsterdam en ben architect van beroep. Ik speel al sinds mijn achtste jaar badminton; eerst bij BC Rewic en vanaf mijn 16e bij Aeolus/Invictus uit Waddinxveen. (na de fusie met Florida is het Invictus geworden) Inmiddels speel ik al heel veel jaren in het eerste team van Invictus, waarmee ik zowel eerste divisie als eredivisie heb mogen spelen….”

De laatste jaren bestond Invictus 1 uit een redelijk vast en hecht team. Afgelopen jaar heeft ons team zich, ondanks een seizoen met veel blessureleed, kunnen handhaven in de eredivisie. Helaas moesten Marcel Hazebroek en Dana Kuil besluiten om niet meer door te gaan met badmintonnen, waardoor mijn beide voormalige partners wegvielen. Daarnaast had Invictus niet voldoende middelen om nieuwe spelers aan te trekken en een compleet team neer te zetten. Ik wilde graag nog een jaartje verder maar dan niet met een onvolwaardig team. Invictus besloot daarop om team 1 terug te trekken en ik nam het voorlopige besluit om geen competitie meer te gaan spelen. Voor mij was er veel veranderd door het wegvallen van mijn teamgenoten, en ik kon me nog niet voorstellen om bij een andere club te gaan spelen. Ook mijn drukke baan en de reistijden waren een reden om niet bij Invictus door te willen. Ik dacht eventueel een nieuwe uitdaging in squash te vinden. Ik kwam er snel achter dat stoppen met actief badmintonnen (nog) niet voor mij weggelegd is. Ik miste het trainen, de wedstrijden, het spelletje en voel me nog te fit om het te moeten missen. Squashen bleek ook nog niet een voldoende alternatief.

Wel wilde ik een nieuwe uitdaging als ik weer zou gaan badmintonnen, een leuk team en een club dichterbij Amsterdam; Badminton Vereniging Almere".

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 05-08-2010 om 10:28 uur

  Van harte welkom Marloes! Veel succes en speelplezier!

 2. Maurits van Tubergen Lotgering op 05-08-2010 om 11:18 uur

  Heel erg veel succes bij deze vereniging! Het zal met de twee andere Invictus-spelers voelen als een soort van thuiskomen.

 3. Henk van groenigen op 05-08-2010 om 14:21 uur

  Marloes, welkom bij onze mooie vereniging!
  Ik hoop, dat we vele spannende en mooie wedstrijden van jou mogen aanschouwen!

 4. Henk Mostert op 05-08-2010 om 20:36 uur

  Van harte welkom bij de gezelligste vereniging van nederland en ik hoop van harte dat je binnen de BVAlmere je draai kunt vinden en weet zeker dat je jezelf hier thuis zult voelen.

 5. Jos K. op 05-08-2010 om 22:33 uur

  Hoera!

 6. bat op 06-08-2010 om 23:07 uur

  jij bent raar jos k. |:(

 7. Jos K. op 07-08-2010 om 09:28 uur

  Stomme thai

 8. Dorien op 08-08-2010 om 01:14 uur

  hihi :+

Reageer op dit bericht (“Marloes van Heteren versterkt Forza Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)