Badminton Vereniging Almere

Omroep Flevoland en Premtime bij de eerste Academietraining

Vandaag 30 augustus 2010 is de Badminton Academie Flevoland daadwerkelijk van start gegaan en werd er getraind van 7.30 tot 9.30 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk.

De eerste training is niet ongemerkt voorbijgegaan want Omroep Flevoland was aanwezig en maakte opname voor radio en TV en die kunt u beluisteren en bekijken op http://www.omroepflevoland.nl/Sport/73797/badminton-academy-flevoland-van-start

Maar niet alleen Omroep Flevoland was er, ook Prem Radhakishun met zijn radioprogramma Premtime gaf acte de présence met zijn fraaie tot studio omgebouwde Amerikaanse schoolbus. Dat alles voor een proefuitzending van zijn nieuwe radioprogramma Premtime, waar allerlei maatschappelijke onderwerpen aan de orde kunnen komen.

Kortom een heel leuke opstart van de Badminton Academie Flevoland die zeer binnenkort ook over een eigen website zal beschikken. Zodra de website in de lucht is, laten we u dat weten.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Janny Siderius op 30-08-2010 om 22:20 uur

  Gefeliciteerd met deze nieuwe stap.
  Ik wil de kinderen en ouders die hieraan beginnen heel veel succes toewensen. En natuurlijk heel veel plezier!

 2. Krijn op 10-09-2010 om 19:30 uur

  (Voor wie dit bericht geplaatst heeft: mogen die foto's ajb een heel stuk kleiner? In de trein is dit echt niet te doen :p)

 3. Henk Staats op 10-09-2010 om 20:06 uur

  Krijn, hoe maak ik ze kleiner?

Reageer op dit bericht (“Omroep Flevoland en Premtime bij de eerste Academietraining ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)