Badminton Vereniging Almere

Ook Top Junior trapt af op 23 augustus!

Ook dit seizoen zal de BV Almere weer extra trainingen organiseren voor de jeugd van onze vereniging, die naast de reguliere kleurentrainingen wat extra uren willen trainen. Vanwege de verdere verjonging van de Badminton School Almere hebben wij ervoor gekozen om de Top Junior te reserveren voor de jongste leden van onze vereniging. Zo proberen wij te bewerkstelligen dat iedereen zoveel mogelijk met gelijkwaardige leeftijdgenootjes kan gaan trainen.

Top Junior A bestaat uit de volgende kinderen

Deze kinderen zullen twee keer per week extra trainen: op de maandag van 16:30 tot 18:00 uur en op de vrijdag eveneens van 16:30 tot 18:00 uur. Beide trainingen zullen worden verzorgd door Emmy Vlaar die zoveel mogelijk een hulptrainer tot haar beschikking krijgt om dit groepje met toekomstige toppers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Eén groot verschil met afgelopen jaar is dat deze groep voortaan met veren shuttles zal gaan trainen.

Naast Top Junior A zijn onze trainers ook druk bezig om nog een groep met kinderen te formeren, die ook extra trainingen kunnen gaan volgen. Heb je hier belangstelling voor dan kan je een kort mailtje sturen naar Eddy Odijk (eddy.odijk@bvalmere.nl) of naar Emmy Vlaar (emmy.vlaar@bvalmere.nl)

Reageer op dit bericht (“Ook Top Junior trapt af op 23 augustus! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)