Badminton Vereniging Almere

Wie is Rien van Campen?

Ik ben Rien van Campen, 51 jaar jong. Ik ben gehuwd (29 jaar) en we hebben twee studerende kinderen (22 en 20 jaar). Wij wonen al 23 jaar in Zeewolde. Ik ben werkzaam als ICT consultant/Trainer en Projectleider bij een IT bedrijf in Vianen.

Ik speel al een aantal jaren badminton waarvan vroeger ook in competitie verband. En ik geef sinds 2 jaar training aan beginnende recreanten en val af en toe in als de hoofd trainer niet beschikbaar is, bij de badminton vereniging BC Zeewally.

Twee jaar geleden heb ik de opleiding Sportleider 2 met succes afgerond, momenteel ben ik bezig met de Sportleider 3 opleiding en in het kader hiervan zal ik dit seizoen trainingen verzorgen bij BV Almere. (Groep 3 en Groep 4)

In mijn spaarzame vrije tijd doe ik veel aan sport (Lopen, fietsen) en afgelopen juni heb ik samen in team verband 2 maal de Alpe d'huez op gefietst in het van de actie “Alpe d’HuZes” (www.opgevenisgeenoptie.nl)

Met ingang van het seizoen 2010/2011 zal ik samen met Eddy en Guus op woensdagavond trainingsgroep 3 en 4 gaan trainen.

Ik heb er ontzettend veel zin in. Mochten er nog vragen zijn, op de woensdag avond ben ik aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Hopende op een prettige en sportieve samenwerking.

Met vriendelijk groet
Rien

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. pascal op 20-08-2010 om 11:42 uur

  kan me vergissen maar is het niet BV almere ipv BC almere........
  beetje jammer toch :D

  maar welkom bij de vereniging en veel plezier met de trainingen die je gaat geven.

 2. Krijn op 20-08-2010 om 11:47 uur

  Fixed! :)

 3. miss Vino op 20-08-2010 om 12:56 uur

  Cock nu je weet wie Rien is, kan je vast beginnen met hardlopen... ;) Zo te lezen erg sportief!

  Ik wacht nog op het voorstellen van nr 2.. :)

 4. Jos K. op 21-08-2010 om 10:34 uur

  Jippie!!! Oh nee dat was hem niet.... Ik weet hem weer: Hoera!

 5. Henk Staats op 21-08-2010 om 12:09 uur

  Beste Rien,

  Welkom bij de vereniging en veel succes.

 6. bat op 23-08-2010 om 02:22 uur

  hey rien,

  dacht ik even van je af te zijn...maar nee :P


  en Jos k. jij bent raar... |:(

 7. Cock op 23-08-2010 om 14:32 uur

  Rien, welkom bij de club. Ik train zelf in groep 4 (de minst getalenteerde senioren), ik ben ook erg goed in (klap)lopen en (water)fietsen.

  Ik denk dat we een leuk seizoen tegemoet gaan samen met jou en Guus.

  Veel plezier en succes

Reageer op dit bericht (“Wie is Rien van Campen? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)