Badminton Vereniging Almere

BVA speelt ook mee tijdens de Yonex Dutch Open!

Badminton Nederland organiseert bij een van haar grootste toernooien, de Yonex Dutch Open, voor kinderen de jeugdclinics. Dit jaar is het op zaterdag 23 en zondag 24 oktober mogelijk om deel te nemen aan een clinic in het Topsportcentrum van Almere én naar topbadminton te komen kijken. Zo kun je naast het bezoeken van een van de grootste badmintonevenementen in Nederland, dus ook tijdens dat evenement zelf badmintonnen!

De jeugdclinics worden gegeven door topspelers- en talenten van Badminton Nederland! Deze spelers en speelsters leven voor het badminton en moeten hiervoor veel opzij zetten. Naast dat je een leuke clinic van hen krijgt, kun je hen natuurlijk ook de hemd van het lijf vragen. Dit is dé kans. De kosten bedragen voor een hele groep 130 euro. Dat zijn dan 16 kinderen en drie begeleiders. Een halve groep is ook mogelijk, nl. 8 kinderen en 2 begeleiders. De kosten bedragen dan 65 euro.

Het zou natuurlijk mooi zijn om als BVA met een grote groep kunnen komen. Voor een klein bedrag krijg je dus de gehele dag toegang tot de Dutch Open met fantastische badmintonpartijen én neem je samen met andere BVA spelers deel aan deze clinic . Schrijf je daarom snel in door op de intekenlijst in de zaal je naam te noteren. Beter en sneller is het om een mailtje sturen naar eddy.odijk@bvalmere.nl. Ook als je nog vragen hebt over deze dag.

We willen graag met een zo groot mogelijke groep gaan op zondag 24 oktober, dus naar de finaledag. Geef je snel op! Zodra voldoende spelers zich opgegeven hebben, nemen we contact met je op over het vervolg. Graag tot ziens dus op de Yonex Dutch Open!

Reageer op dit bericht (“BVA speelt ook mee tijdens de Yonex Dutch Open! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)