Badminton Vereniging Almere

De eerste competitiewedstrijd van team 18

Afgelopen zondag ochtend heeft team 18 de competitie ouverture beleefd. Tegenstander was De Treffers uit Kortenhoef. Een aantal bijzonderheden

Lange tijd was het niet duidelijk wanneer we nu zouden spelen, was het nu zaterdagavond, zondagmiddag of zondagochtend? Uiteindelijk donderdagavond kregen we het verlossende woord van de competitieleider, we gingen spelen op zondagochtend 9.30 uur (oef)

We dachten voorbereidingstijd genoeg te hebben (immers de tegenstander zou dit toch ook wel erg vroeg vinden?) maar toen we de kantine van Sportcomplex De Toekomstgroep om 9.15 uur inkwamen, was de tegenstander er al (schrik). Daarop heb ik hen maar de koker shuttles gegeven, met de mededeling: “ga maar alvast warm slaan, ik heb eerst nog wat koffie nodig”.

De publieke belangstelling viel iets tegen (er waren nog wat lege plekken op de tribune te ontdekken), dit had waarschijnlijk te maken met de frequent verwisselde aanvangsdatum en tijdstip, echter onder het publiek bevond zich hoog bezoek. De competitieleider BVA himselve was vroeg uit de veren om ons te zien spelen. Wat een eer. Hij verliet echter halverwege de wedstrijd de sporthal. Ik hoop niet dat het nivo hem is tegengevallen, volgend jaar team 19 is natuurlijk niet leuk. Laten we er maar vanuit gaan dat hij voldoende had gezien en de bevestiging had van het vele potentieel dat in team 18 aanwezig is.

Vraagje aan de regio competitieleider (Ger Tabeling):een van onze tegenstandsters was/is in blijde verwachting, dus in principe speelde De Treffers een aantal partijen met een numerieke meerderheid. Is het toegestaan om de enkel met z’n tweeën te spelen en de dubbel met z’n drieën? Begrijp me goed, ik ben er niet op uit om deze wedstrijden gewonnen te krijgen, het is puur nieuwsgierigheid. Punten maakt ons niet (zoveel) uit.

Volgende week spelen we op een prima tijd: zaterdagavond 19.00 uur tegen Bavio (nog nooit van gehoord, en dus geen idee waar ze vandaan komen, echter we spelen thuis, dus geen probleem). Kaarten verkrijgbaar via Ticketbox.

Groeten,
Cock

Tot nu toe 7 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Ernst op 21-09-2010 om 12:17 uur

  He Cock, wat was de uitslag? Ook wel belangrijk, toch?
  By the way, Bavio komt uit Purmerend.

 2. Cock op 21-09-2010 om 13:18 uur

  Hoi Ernst, als je het echt wilt weten 4-4 Of dit belangrijk is weet ik niet, ik denk niet dat het BVA bestuur nachten wakker ligt als team 18 niet veel wint :D.
  Ik wil met mijn stukjes vooral de belevenissen van team 18 tijdens en rond de wedstrijden weergeven (b.v. vorige week een aantal bezienswaardigheden van de rit naar de Flinters vermeld). Dit omdat ons team vooral bestaat uit het samen beleven van activiteiten naast badminton.
  Bovendien verschijnen er al genoeg stujes waar het wemelt van de uitslagen.

 3. Jeannette op 21-09-2010 om 14:12 uur

  Beste Cock, helaas doet mijn Ticketbox het niet en daarom wil ik langs deze weg 4 kaarten reserveren aub. :)

 4. Henk Staats op 21-09-2010 om 14:16 uur

  Beste Jeannette,

  Je kunt ook nog kaartjes krijgen op de zwarte markt!

 5. Jeannette op 21-09-2010 om 15:30 uur

  Bedankt voor de tip Henk. :D

 6. Cock op 21-09-2010 om 18:23 uur

  zoals je ziet, je moet snel zijn met bestellen, want.... vol is vol.

  jeannette, ik heb vier plaatsen eretribune voor je gereserveerd

 7. Jeannette op 22-09-2010 om 11:49 uur

  Fantastisch, Cock!! Heb het druk die avond, ga me splitsen voor team 18, team 1 en team 16. :D

Reageer op dit bericht (“De eerste competitiewedstrijd van team 18 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)