Badminton Vereniging Almere

Forza Almere 2 – BCH 1

Forza Almere, team 2 van Almere heeft gisteren, zondag 26 september 2010 verdiend gewonnen van BCH 1 uit Den Bosch. Met de 8 punten van vorige week in de pocket gingen we dan ook zelfverzekerd de strijd aan.

Als eerste ging de damesdubbel de baan op. Iris/Monique mochten het opnemen tegen het sterke duo Nicole Coppens-Van Hooren/Jeanette de Jong. In een niet al te beste partij ging deze verloren in 2 sets.

De herendubbel Dennis/Andre had weer een 3e set nodig om tot winst te komen tegen Robert Otto en Tim Croesen, alleen deze keer had het in 2 sets beslist moeten zijn gezien de uitslag 21-9 21-23 21-8.

Hierna gingen de dames enkels de baan op. In 2 spannende partijen trok almere net aan het langste eind. Marloes mocht het opnemen tegen Jeanette de Jong. In 3 mooie maar vooral hartkloppende sets voor de supporters ging de winst verdient naar Marloes.
Op de andere baan was Monique bezig om Anika Theuws te slopen. dit lukte prima. Netjes in 3 sets gewonnen.

Toen was het de beurt aan de heren singels. Dennis tegen Robert Otto en Andre tegen Gijs Jansen. Alle 2 de singels gingen redelijk eenvoudig in 2 sets naar Almere.

Met 5-1 op het scorebord gingen de mixen de baan op. Dennis/Iris -Nicole Coppens-Van Hooren/Gijs Jansen. Deze sterke tegenstanders hadden vorige week ook al voor een punt gezorgt. Deze spannende partij (was te horen aan de luide emoties van Iris) ging verloren in 3 sets.
Op de baan er naast waren Marloes en Andre met een slechte wedstrijd bezig. Ondanks dat wonnen ze ruim in 2 sets van Aika Theuws/ Tim Croesen.

Met 6-2 in de pocket en 2 teamschotels achter de kiezen staat volgende week zondag de wedstrijd tegen van Zijderveld 3 in Almere te wachten.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere 2 – BCH 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)