Badminton Vereniging Almere

Forza Almere 2 pakt de volle winst

Het tweede team van Almere heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in Barendrecht. De vaste spelers van team 2; Dennis, Monique en Iris waren vastberaden de goede lijn van vorig jaar door te zetten en de nieuwe spelers Andre en Marloes werkten daar graag aan mee.

Als eerste gingen de dubbels de baan op. Waar de vrouwen Iris/Monique genoeg hadden aan 2 sets tegen Miranda van der Horst en Josca Dijkshoorn, hadden de mannen 3 sets nodig. Gelukkig konden Dennis/Andre eind derde set nipt het verschil maken tegen Stacey Bouwman en Rick Janssen.

Marloes mocht na lange tijd weer eens de baan op voor een singel en gelukkig pakte dit goed uit in een mooie overwinning op Saida Lapre. Monique had op de naastgelegen baan ook de smaak te pakken en won van Miranda van der Horst.

Dennis en Andre lieten vervolgens zien dat ze naast een goede dubbel ook in de singel hun mannetjes staan. Stacey Bouwman en Erik Marton verloren in twee sets.

Rick Janssen en Miranda van der Horst wisten bij een stand van 6-0 toch nog in de buurt te komen van een puntje, maar na een 20-22 verlies in de tweede set, ging de winst na de derde set alsnog naar Dennis en Iris. Andre en Marloes mochten tegen Eric Marton en Saida Lapre de 8-0 op het scorebord en deden dat als debutanten bij Forza Almere natuurlijk maar al te graag.

Met een zeer tevreden gevoel en een prima resultaat in onze broekzak, verheugen we ons alweer op de volgende wedstrijd. Deze zal aanstaande zondag in Almere plaatsvinden tegen BCH.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 19-09-2010 om 16:40 uur

    Leuk stukje en een mooie overwinning! Een prima debuut van Marloes en André.

  2. Henk Mostert op 19-09-2010 om 20:05 uur

    Héél knap werk.

  3. saber op 20-09-2010 om 09:49 uur

    nice 8-0.. goed werk !

Reageer op dit bericht (“Forza Almere 2 pakt de volle winst ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)