Badminton Vereniging Almere

Informatiebijeenkomst jeugdcompetitie zaterdag 11 september!

Zaterdag 11 september 2010 vindt er in het cursuslokaal van Sportcomplex De Toekomstgroep een informatiebijeenkomst plaats van 11.00 uur tot 12.00 uur over de start van de jeugdcompetitie. Deze bijeenkomst is in principe bedoeld voor alle competitiespelers en hun ouder/begeleiders, maar zeker de nieuwe spelers en hun ouders worden gevraagd om hierbij aanwezig te zijn.

Het seizoen voor de jeugd is zaterdag 4 september 2010 weer begonnen met de start van de kleurtrainingen. Na een lange vakantie kan het racket weer afgestoft worden en kan je nagaan of je conditie en slagen op peil gebleven zijn. En een paar weken later is ook al weer de start van de jeugdcompetitie. Informatie over poule-indelingen, wedstrijden en later ook uitslagen, kan je allemaal elders op onze site vinden.

Dit seizoen zijn er relatief veel aanmeldingen geweest van nieuwe beginnende competitiespelers. We kunnen ons goed voorstellen dat er nogal wat vragen leven bij met name die nieuwe competitiespelers en ouders. Om aan die vragen tegemoet te komen organiseren we ook deze informatiebijeenkomst. Ook de meer ervaren competitiespelers zijn van harte welkom.

Je krijgt de nodige uitleg van onze kant over wat er komt kijken bij het spelen van competitie, wat je allemaal kunt verwachten en wat er van jullie wordt verwacht. Verder is er ruim de gelegenheid tot het stellen van allerlei vragen. In de vorm van een brief wordt deze informatie zoveel als mogelijk ook nog door de trainers op de trainingen meegegeven. Graag tot ziens dus op zaterdag 11 september 2010 in Sportcomplex De Toekomstgroep!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jolanda op 05-09-2010 om 08:50 uur

    Mijn dochter gaat ook (voor het eerst) meedoen aan de jeugdcompetitie. Helaas kunnen wij zaterdag 11 september a.s. niet aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst.

    Wordt de informatie ook nog schriftelijk uitgedeeld?

    Groetjes,
    Jolanda.

Reageer op dit bericht (“Informatiebijeenkomst jeugdcompetitie zaterdag 11 september! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)