Badminton Vereniging Almere

Oefenwedstrijden senioren

De STC is erg druk bezig geweest met het regelen van tegenstanders voor de oefenwedstrijden op 11 september 2010. Dit is voor bijna alle teams gelukt (die geen oefenwedstrijd hebben op 5 september 2010 bij de Flinters). Een aantal tegenstanders moest helaas op het laatste moment verstek laten gaan omdat er een officiële wedstrijd was gepland dit weekend omdat het een reserveweekend betreft. Jammer, maar het is niet anders. De wedstrijden voor zaterdag 11 september 2010 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep, zien er als volgt uit:

Er zijn dus nog een paar teams waarvoor ik nog in overleg ben met de tegenstander. Kijken of er een compleet team neer gezet kan worden door ze op die datum. Heel even geduld nog, we zijn er hard mee bezig. Ook als het niet door gaat voor deze teams horen jullie dat uiteraard.

Hou de site in de gaten!

Groetjes en veel plezier 11 september.

Namens het STC,
Suzanne

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Suus M op 06-09-2010 om 16:44 uur

    Even een update: Tegenstanders van team 11, 13 en H1 hebben te kennen gegeven niet te kunnen spelen. Ik stel voor dat team 11 tegen team 13 speelt, dan is er toch een wedstrijd.

    Voor H1 heb ik dus geen tegenstander.

    Invallers kunnen zelf geregeld worden voor de oefenwedstrijden.

Reageer op dit bericht (“Oefenwedstrijden senioren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)