Badminton Vereniging Almere

OpenDag op zaterdag 4 september 2010

Op zaterdag 4 september 2010 houdt de Badminton Vereniging Almere OpenDag in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk. Een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport en met de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder, is van harte uitgenodigd op zaterdag 4 september 2010 van 15.00 tot 17.00 uur. Na het campingtonnen tijdens de vakantie, is er nu de mogelijkheid om echt te badmintonnen. En waar kunt U dat beter leren dan bij de club die al weer een groot aantal jaren in de eredivisie speelt, namelijk de Badminton Vereniging Almere.

De Badminton Vereniging Almere is een zogenoemde brede vereniging. Dat houdt in dat er gebadmintond kan worden op elk niveau! Van de beginnende recreant en jeugdspeler tot topspelers die in de eredivisie spelen. De recreanten vormen een grote gezellige groep die ondermeer per seizoen een aantal prettoernooien organiseren. Voor beginnende recreanten worden extra trainingen georganiseerd teneinde de nieuwelingen zo snel mogelijk een aantal basisslagen onder de knie te laten krijgen.

De speeldagen van de recreanten vinden we met name op

De wedstrijdspelers trainen grotendeels op de dinsdag- en donderdagavond, maar een aantal trainingsgroepen vinden we ook op de andere dagen van de week.

En aangezien de jeugd de toekomst heeft, beschikt de Badminton Vereniging Almere ook over een uitstekende jeugdopleiding. De instroom van nieuwe jeugdleden vindt met name plaats op zaterdagochtenden. In nauwe samenwerking met Badminton Nederland is er zelfs de mogelijkheid voor getalenteerde kinderen om deel te nemen aan de Badminton School Almere. Kinderen die de Badminton School Almere ontgroeid zijn, kunnen doorstromen naar de Badminton Academie Flevoland, een samenwerkingsverband van Badminton Nederland en de Provincie Flevoland.

Ook is er de mogelijkheid om overdag te badmintonnen bij de Badminton Vereniging Almere, namelijk op de woensdagochtend van 09.00-11.00 uur en de vrijdagmiddag van 15.30-17.30 uur. Dan zijn voornamelijk recreanten, (oud)wedstrijdspelers en ook jeugdspelers actief. Voor leden is het badmintonnen overdag gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van € 4,--. Dit is dan inclusief het gebruik van het krachthonk en de sauna!

Voor informatie kijk op onze site http://www.bvalmere.nl/ of bel met

jeugd Ernst van Stenus 036-5324448
recreanten Henk van Groenigen 036-5378904
wedstrijdspelers Krijn Hoetmer 06-22471234
badminton overdag Henk Staats 036-5313711

Tijdens de OpenDag zijn er trainers aanwezig om de eerste badmintonbeginselen bij te brengen en de eerste 50 leden die lid worden op de OpenDag krijgen een badmintonracket ter waarde van € 35,-- cadeau!

Tot ziens bij de Badminton Vereniging Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk op zaterdag 4 september 2010.

Ook de huidige (jeugd)leden zijn vanzelfsprekend van harte welkom om tijdens de OpenDag op zaterdag 4 september 2010 van 15.00 - 17.00 uur te komen badmintonnen!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. edwin op 26-08-2010 om 20:26 uur

    Op de woensdagavond kan er bij de recreanten al om 19.00 uur gespeeld worden i.p.v. 20.30 uur

  2. Henk Staats op 26-08-2010 om 20:46 uur

    Beste Edwin,

    Bedankt voor je oplettendheid. Dat behoedt ons voor een foutje in het Informatieboekje en de Advertentie!

Reageer op dit bericht (“OpenDag op zaterdag 4 september 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)