Badminton Vereniging Almere

Team 18 op koers

Afgelopen zaterdag heeft Team 18 tegen Bavio uit Purmerend gespeeld, zoals gebruikelijk in dit stukje weer wat wetenswaardigheden van voor, tijdens en na de wedstrijd.

We hebben deze week nogal wat klachten gekregen met betrekking tot de trage kaartverkoop via Ticketbox (zie verslag van vorige week). Navraag leerde ons dat de vertraging werd veroorzaakt door de stormloop op de tribunekaarten voor team 18. Onze excuses aan Robbie Williams, Jan Smit en Shakira. Zij hebben waarschijnlijk hun concerten niet kunnen uitverkopen door de traagheid van het systeem.

We hebben dus de ticket verkoop gewijzigd. Kaarten zijn vanaf deze week te verkrijgen in de winkel van Bas en Suus. Bovendien bij aankoop van 3 artikelen (hoeft niet tegelijk, kan ook via een spaarkaart) krijg je een gratis seizoenkaart voor team 18. Bas en Suus zijn volledig op de hoogte van deze verkoop, zij kunnen je dan ook de exacte werkwijze uitleggen.

Voor de wedstrijd werden we van harte succes gewenst door Jeannette. Ook na onze heren dubbel (natuurlijk gewonnen) kwam ze ons van feliciteren. Kijk, door dit soort supporters gaan we een klasse beter spelen en halen we alles uit onszelf. Vorige week was Jan Nederveen nog supporter van de week, deze week is dat zonder enige concurrentie Jeannette van Cruchten.

Dan de wedstrijd: wij moesten tegen een promotieteam van een bekend biermerk, Bavio betekent immers Bavaria Is Ok. Wij hadden dan ook gehoopt dat de tegenstander met wat fotomodellen zou komen in de over bekende Bavariajurkjes. Nou… dit viel een beetje tegen, zeker geen fotomodellen, maar wel een vreselijk aardig en gezellig team.

Komende week doet de auteur niet mee, wij gaan alvast kwartier maken voor het trainingskamp op Gran Canaria. We gaan de sportschool, de badmintonbanen en de fitnessmogelijkheden bekijken (iemand moet dit doen). Wellicht dat ik het schrijfstokje even overgeef aan een ander teamlid, of anders een verslagje vanuit een zonnig oord na telefonisch te zijn bijgesproken door de andere teamleden.

De week daarna hebben we een groter probleem. De rest van het team komt ook naar het trainingskamp. We wilden dus de wedstrijden in die week (eentje thuis en eentje uit) verzetten. Dit leek niet zo moeilijk, daar we na deze week 5 weken !!! vrij zijn. Bovendien las ik onlangs dat team 1 ook iets later is begonnen omdat er wat buitenlandse toernooien waren. Maar wat in de eredivisie mogelijk is, is in de 4de klasse district niet mogelijk. Zowel bij tegenstanders als bond troffen wij de flexibiliteit van een looien deur aan en niemand wilde meewerken. Is ook wel logisch, want het belang van onze wedstrijden is enorm. Dus we gaan een reserveteam proberen samen te stellen. Deze hebben uiteraard ieders steun nodig, komt allen op 5 oktober als ze in Sporthal De Toekomstgroep tegen BV Amsterdam spelen.

Groeten,
Cock

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Arjan op 28-09-2010 om 11:07 uur

  Cock,

  Ik meld mij hierbij vrijwillig voor het reserveteam! :)

 2. daniel verkerk op 28-09-2010 om 17:33 uur

  :Z

 3. Henk Mostert op 28-09-2010 om 18:30 uur

  Ongelooflijk jammer dat ik nog niet kan en mag spelen

 4. DannyP op 29-09-2010 om 20:45 uur

  Kan jij badmintonnen Henk? Ik heb je nog nooit met een racket in de hand gezien.

Reageer op dit bericht (“Team 18 op koers ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)