Badminton Vereniging Almere

Tegenstanders let op!

Dit weekend wordt er op de Nederlandse wegen een grote verkeersdrukte verwacht, althans als we de media mogen geloven. Eén en ander is een gevolg van de vele werkzaamheden die aan het Nederlandse wegennet worden uitgevoerd.

In dat kader geven wij de teams die vanavond (25 september 2010 om 19.00 uur) en morgen (26 september 2010 om 9.30 en 12.30 uur) op bezoek komen in Sportcomplex De Toekomstgroep om een heerlijke badmintonwedstrijd te spelen, het advies de site van het Ministerie te raadplegen.

Klik op http://www.vananaarbeter.nl/?cookieload=true

Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om U er op te wijzen dat op één van de toegangswegen naar Sportcomplex De Toekomstgroep, de Veluwedreef, zogenoemde flitskasten staan opgesteld. De maximum snelheid is 50 km.

Reageer op dit bericht (“Tegenstanders let op! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)