Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams dit weekend

Het komend weekend komen alle Carltonteams in actie tegen de volgende tegenstanders.

Carlton Almere-3 speelt zaterdagavond 9 oktober 2010 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen het Amsterdamse Slotermeer-3. Almere staat tweede in de rangschikking in de tweede divisie en Slotermeer voorlaatste.

Carlton Almere-4 moet speelt uit op zondag 10 oktober 2010 om 12.00 uur tegen Unicum-1. Almere staat ook in deze tweede divisiepoule tweede en Unicum staat op een zevende plek.

Carlton Almere-5 gaat zondag 10 oktober 2010 om 13.30 uur uit spelen tegen Slotermeer-4. Almere staat zesde in deze derde divisie en Slotermeer-4 vierde.

Carlton Almere-6 speelt zaterdagavond 9 oktober 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Slotermeer-5. Almere staat keurig tweede in deze derde divisiepoule en Slotermeer-5 neemt de vijfde plaats in.

Carlton Almere-7 doet het zaterdagavond 9 oktober 2010 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep. De tegenstander is Smash Hoogeveen die op een zesde plaats staan in de vierde divisie. Almere staat derde.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)