Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere tegen BC Amersfoort

Zondagmiddag 31 oktober 2010 om 14.00 uur speelt Dekker Almere in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep een cruciale wedstrijd tegen BC Amersfoort. Zowel Amersfoort als Dekker Almere zijn kandidaten voor het halen van de play-offs. De andere kandidaten zijn, zonder andere clubs ook maar enigszins te kort te willen doen, de torenhoge favoriet Van Zundert Velo, Duinwijck en Van Zijderveld.

Er is sprake van een volledig programma in het weekend van 30 en 31 oktober 2010 en dat komt niet vaak voor in de eredivisiekalender 2010/2011. Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit.

zo 31 okt DKC - Victoria
za 30 okt RBC - TFS '57
za 30 okt Van Zijderveld - Smashing
zo 31 okt Duinwijck - Van Zundert Velo
zo 31 okt Dekker Almere - Amersfoort

Er zijn naast de wedstrijd Dekker Almere tegen Amersfoort nog meer interessante wedstrijden. Wat te denken van de twee promovendi RBC en TFS. RBC staat vijfde in de rangschikking maar heeft wel zes wedstrijden gespeeld. TFS in de rode lantaarndrager in de eredivisie en zal proberen de rode lantaarn over te dragen aan Victoria of DKC. En DKC en Victoria moeten nu juist tegen elkaar. Maar de supersundaywedstrijd is toch wel Duinwijck tegen Van Zundert Velo. De huidige en de voormalige landskampioen tegen elkaar, dat zou wel eens kunnen spetteren.

De stand in de eredivisie, die jammer genoeg hopeloos vertekend is door de speelkalender van de eredivisie, is als volgt

01 Van Zundert Velo 34 - 5
02 Van Zijderveld 25 - 5
03 Duinwijck 22 - 3
04 Amersfoort 21 - 4
05 RBC 16 - 6
06 Smashing 13 - 3
06 Dekker Almere 13 - 3
08 DKC 12 - 5
09 Victoria 07 - 4
10 TFS '57 05 - 4

De spelers, de trainer-coaches en de manager van Dekker Almere doen een beroep op alle Almere-supporters om komende zondag 31 oktober 2010 om 14.00 uur Dekker Almere te komen aanmoedigen. En in deze zware wedstrijd tegen BC Amersfoort kunnen zij Uw ondersteuning heel goed gebruiken.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)