Badminton Vereniging Almere

Forza Almere haalt fors uit!

Afgelopen zaterdag 9 oktober 2010 stond Forza Almere in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep de tegenstander Van Zundert Velo-2 uit Wateringen te wachten. Forza Almere haalde fors uit tegen Van Zundert Velo, want de Wateringers keerden met lege handen huiswaarts.

Zoals gebruikelijk werdt er gestart met de dubbels. Dennis Steenland en André Aantjes speelden een goede westrijd tegen Tim van Nieuwkerk en Stefan van Zanten. Voor het eerst dit seizoen werd ook de tweede set gewonnen, wat dus een overwinning in twee sets betekende.

Omdat Monique Slaman nog niet helemaal hersteld is van haar blessure speelde Yvonne Sie met het tweede team mee, samen met Iris Putters wonnen zij in drie spannende sets van Suzanne Slaats en Elize van 't Riet.

Hierna speelde Dennis de 1ste mannensingle tegen Stefan, Dennis speelde een goede eerste set en won deze, in de tweede leek het erop dat er een derde zou komen met een 18-20 achterstand, maar Dennis vocht terug en won deze set in de verlenging.

Yvonne Sie speelde op de baan erachter tegen Suzanne Slaats, deze vocht voor wat ze waard was maar had niet veel in te brengen tegen onze invalster, tussenstand 4-0.

André die erg goed bezig is in z'n single dit seizoen (en het ook nog leuk begint te vinden hoorden wij) speelde tegen Tim. Net als tijdens de 1ste mannensingle werd de eerste set gewonnen en kwam hij in de tweede set op gamepoint tegen, maar wat Dennis kan dat kan André ook en met 23-21 in de tweede set was de winst binnen voor Forza Almere.

Marloes van Heteren had het een stuk lastiger, tegenstandster Elize is een taaie en geeft niet snel op. Voor elke punt werd er gevochten, gelukkig voor ons knokte Marloes zich terug in de wedstijd na het verlies in de eerste set. Na een spannende 3-setter was het Marloes die er met de winst vandoor ging.

Als laatste gingen we twee mixen de baan op. Marloes en André speelden tegen Suzanne en Tim, na het verlies in de eerste set en winst in de tweede werd de derde set makkelijk gewonnen en op de andere baan waren het Iris en Dennis die in twee sets wonnen van Elize en Stefan.

Eindstand: 8-0 een superresutaat!!

Volgende week speelt het Forza Almereteam uit tegen Duinwijck. Hopelijk kan de zegereeks waar het team mee bezig is, worden voortgezet.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 10-10-2010 om 08:53 uur

  Nog aardig wat publiek bij deze wedstrijd. En terecht, er viel te genieten van leuke partijen met uiteindelijk een eclatante overwinning voor Forza Almere. Gefeliciteerd!

 2. Henk Mostert op 10-10-2010 om 20:43 uur

  We kunnen wederom trots op jullie zijn.

 3. Alex van Gent op 11-10-2010 om 13:26 uur

  Gefeliciteerd jongens!

  Netjes hoor, gewoon je singels in de 1e divisie winnen Andre :-)
  Groetjes uit Waddinxveen!

  Alex

Reageer op dit bericht (“Forza Almere haalt fors uit! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)