Badminton Vereniging Almere

Forza Almere tegen Amor GS-1

Forza Almere, koploper in de eerste divisie afdeling 1 speelt zaterdag 30 oktober 2010 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen het Groningse Amor GS-1.

Forza Almere deelt samen met Van Zundert Velo-3 de eerste plaats en Amor staat op een gedeelde achtste plaats. Forza Almere heeft 32 punten uit vijf wedstrijden en Amor heeft negen punten uit eveneens vijf wedstrijden.

Als u een leuke wedstrijd wilt zien komt dan komende zaterdag naar Sportcomplex De Toekomstgroep want Forza Almere kan uw steun goed gebruiken in hun streven om ook dit seizoen hoog te eindigen in de rangschikking in de eerste divisie.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere tegen Amor GS-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)