Badminton Vereniging Almere

Forza Almere tegen Van Zundert Velo-2

Zaterdag 9 oktober 2010 speelt om 19.00 uur Forza Almere in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo-2.

Van Zundert Velo-2 is koploper in de eerste divisie afdeling 1 met 25 punten uit vier wedstrijden. Forza Almere staat op de tweede plaats met 20 punten uit drie wedstrijden en dat belooft dus een heel spannende wedstrijd te worden met als inzet wellicht de koppositie in de eerste divisie.

Ongetwijfeld weet u dat Forza Almere het afgelopen seizoen kampioen werd van de eerste divisie. Het zal beslist niet eenvoudig zijn om dit huzarenstukje te herhalen in het seizoen 2010/2011, maar vooralsnog doen de Almeerders het meer dan goed.

Wilt u dus genieten van een heerlijke pot badminton, kom dan komende zaterdagavond naar Sportcomplex De Toekomstgroep en beleef mee of de greep naar de macht in de eerste divisie van Forza Almere gaat lukken.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere tegen Van Zundert Velo-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)