Badminton Vereniging Almere

Josephine wint van Lisa

Na de eerste game zag het er bepaald niet naar uit dat Josephine de partij van Lisa zou kunnen winnen. Lisa won namelijk met 21-3. Josephine kwam in de tweede game goed terug en won met 21-14. En ook de beslissende derde game was voor Josephine met de cijfers 21-14.

Als ik het allemaal goed gezien heb treft Josephine nu de dame Elena Prus. Lijkt mij een dame uit een voormalig Oostblokland. Ik schat in Kazachstan, maar de vraag voor de kijkers, uit welk land is Elena Prus echt afkomstig?

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cindy op 19-10-2010 om 20:01 uur

  Ukraine...

 2. Cindy op 19-10-2010 om 20:05 uur

  (Mag ik nu door voor de vaatwasser? De mijne is net overleden, dus zou goed uitkomen ;)!)

 3. Marga op 19-10-2010 om 22:10 uur

  Cindy, mijn vaatwasser leek ook overleden, maar heb hem eigenhandig kunnen repareren waar ik natuurlijk superblij mee ben. Misschien kan ik je helpen?? Je mailt me maar.
  Elena Prus komt inderdaad uit de Ukraïne. Morgen 19.20 uur.

 4. Henk Mostert op 19-10-2010 om 23:44 uur

  Ik heb slechts de eerste partij gezien en dat deed mij de moed bijna in de schoenen zinken en toen ik drie kwartier weer even boven was zat Joos daar zeer ontspannen op een trap met Lisa te praten. Toen heb ik maar gewoon kanjer tegen haar gezegd

Reageer op dit bericht (“Josephine wint van Lisa ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)