Badminton Vereniging Almere

Supportersclub Badminton Vereniging Almere

De Badminton Vereniging Almere biedt badminton aan in brede zin, van topsport tot recreanten en dat inclusief een uitstekende jeugdopleiding. Dat impliceert dat BVA in de praktijk duurzame sociaal maatschappelijke doelen nastreeft.

Deze duurzame sociaal maatschappelijke doelen zijn

Wat is het doel van de Supporters van Almere?

De primaire doelstelling van het oprichten van een Supportersclub van de Badminton Vereniging Almere is, dat de leden van de Supportersclub hun betrokkenheid en clubbinding kunnen tonen bij de maatschappelijke taken die de afgelopen twee decennia op de weg gekomen zijn van BVA en door BVA zijn opgepikt. Sociaal maatschappelijke taken die BVA duurzaam wil wortelen in de BVA-organisatie voor de komende decennia.
Secundair betekent dit dat het toch bijna altijd over geld gaat. Wij willen een heel lage drempel hanteren om supporter te worden van BVA en wij vragen een jaarlijkse bijdrage van € 50,--.

Wat krijgen de supporters er voor terug?

Het belangrijkste is en blijft dat de supporters hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen bij de doelen die BVA nastreeft. Dat moet de echte drijfveer zijn en dat gevoel is niet in geld uit te drukken. Toch willen wij de supporters graag nog iets meer bieden, zoals het

Daarnaast zouden we twee of drie leden van de Supportersclub de mogelijkheid willen bieden om het bestuur te adviseren waar de jaarlijkse donaties aan besteed moeten worden.

Waar kunt U nadere informatie krijgen

Nadere informatie over de Supportersclub van de Badminton Vereniging Almere kunt U krijgen bij de voorzitter van de Activiteitencommissie Ernst van Stenus, telefoon 06-21254046, e-mailadres ernst.v.stenus@bvalmere.nl of bij Henk Staats, telefoon 036-5313711, e-mailadres henk.staats@bvalmere.nl

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jeannette op 24-10-2010 om 07:49 uur

    Omdat mijn beide kinderen het al jaren zo naar hun zin hebben bij BVA, wil ik graag lid worden van de supportersclub.

Reageer op dit bericht (“Supportersclub Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)