Badminton Vereniging Almere

Trainingskamp team 18

Vanwege het trainingskamp op Gran Canaria van het gehele team 18 (Cock, Ineke, Ronald, Bas en Monique), werd de wedstrijd op zaterdag 9 oktober 2010 tegen BV Amsterdam met 4 invallers gespeeld.

Het originele team 18 heeft uiteraard wel geregeld dat de beste 4 invallers onder de recreanten, te weten Frans Struckman, Ronald van Schalk, Debbie Poulus en Jolanda van Balen Walter voor hen konden invallen. Hoewel geregeld…

Om 19.00 uur waren Frans, Ronald en Jolanda in de hal aanwezig, keurig op tijd. Vijf minuten later kwamen ook de tegenstanders binnenlopen, maar waar bleef Debbie??? Toch voor de zekerheid maar even bellen en SMS-en… Debbie bleek reuze gezellig, samen met man en kinderen, bij haar schoonouders te genieten van een overheerlijk diner waar haar schoonmoeder de hele middag voor in de keuken had staan ploeteren! Door enige miscommunicatie was de afspraak, om in te vallen voor team 18, met Debbie nooit bevestigd! Gelukkig heeft Debbie een superbegripvolle man en ongelofelijk lieve schoonouders, die het geen probleem vonden om haar (met volle maag) toch naar de sporthal te laten gaan, waardoor we gelukkig alle partijen konden spelen! Even wat schuiven met de partijen en alles kwam goed!

OEF!!! Wat een opluchting! Want wat als wij, als invallers, deze wedstrijd zouden verliezen? Zouden wij dan ook voor straf op trainingskamp moeten naar Gran Canaria? Rennen over het hete strand met 30 graden op de thermometer?! Geen gezellige etentjes met een borreltje, niks lekker zonnen op het strand en zwemmen in een diepblauwe zee. Nee…zwoegen, zweten en afzien een hele week lang!!!
Arme Cock, Ineke, Ronald, Bas en Monique, wat zullen jullie uitgemergeld en afgetraind terugkomen…

Gelukkig hebben wij de wedstrijd met 7-1 gewonnen en hoeven wij niet naar Gran Canaria. Wij zijn benieuwd of jullie deze tendens voort kunnen zetten na jullie keiharde, maar vast succesvolle, trainingskamp…

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Debbie op 11-10-2010 om 11:09 uur

  Ja ja, het is gelukt!
  Na wat gerace mocht ik erbij zijn en het was toch wel erg leuk om aanwezig te zijn. EN dan ook nog winnen zonder voorbereiding...

  Leuk stukje Jolanda en als het nog een keer nodig is, dan kan je op me rekenen! :D

 2. Henk Mostert op 11-10-2010 om 23:16 uur

  Ik denk dat het huidige team 18 zich achter de oren moet gaan krabbelen, want zo'n inval krijg je nooit meer.
  Dus de laatste week van het trainingskamp echt aan de bak, met push-ups, pols training en achterover hangen op de barkruk.

 3. John op 11-10-2010 om 23:27 uur

  Klasse invallers,

  En nu gewoon weer terug naar de recreanten!

  John :7

 4. Ronald Schalk op 16-10-2010 om 13:58 uur

  Jolanda,

  mooi stukje. Het was een leuke pot, tegenstanders wilden niet geloven dat we recreanten waren en een compleet team van invallers waren. Het was een leuke pot.

  ps mijn naam is gewoon zonder de 'van'

 5. Cock op 18-10-2010 om 10:57 uur

  Beste invallers,

  Geweldige invalbeurt, zoveel punten halen wij meestal niet in een wedstrijd. Ook in het verslagen schrijven steken jullie ons naar de kroon. Heel erg bedankt.

  Het is een erg geruststellende gedachte als je zulke kanjers achter de hand hebt. Wij overwegen dan ook om volgend jaar nog een paar weken langer te gaan (het duurt iets langer dan 2 weken om in topconditie te raken). Gaan we weer een beroep op jullie doen.

  NB: uiteraard hebben we een soeveniertje voor jullie meegenomen. Zodra we elkaar zien in de hal krijgen jullie dit.

  Cock

Reageer op dit bericht (“Trainingskamp team 18 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)