Badminton Vereniging Almere

Update van team 18

Zondag 3 oktober was het weer zover, team 18 gaf dit keer acte de presence bij Martinus Amstelveen. De morgenstond heeft goud in de mond: In alle vroegte toog ons team 18 op de hele mooie maar o zo vroege zondagochtend 3 oktober naar Amstelveen.

Onze bezielende teamcaptain was er dit keer niet bij, en ook Ineke werd in deze wedstrijd vertegenwoordigd door Yonne Mul, die we hierbij nogmaals willen bedanken voor haar goede en gezellige invalbeurt. Cock en Ineke zijn als voorpost van ons team erop uit gestuurd om kwartier te maken op ons aankomende zware trainingskamp in het verre buitenland.

Gespeend van het (team)leiderschap van Cock stonden we prompt in Amstelveen bij de verkeerde sporthal, maar door snel schakelen waren we nog op tijd bij de Bloemhof. Dit kostte echter wel het kopje koffie voor de heren, die hun dubbel dus zonder caffeine-shot moesten beginnen.

Het was wederom een gezellige en sportieve wedstrijd, waar de vaart in zat om meerdere redenen:

De Bloemhof kantine beschikt over een levensgroot scherm, zodat we tijdens de (ijs)thee getuige waren van de twee penalties die meedogenloos door van Wolfswinkel ingeschoten werden.

Een zeer groot succes was weer de toeristische sluiproute langs Gaasperplas, Driemond, door de binnenlanden van Weesp en Muiden (wegens file op de A1): heel mooi weer, mooie gebouwen, mooie brug, volle terrassen in Weesp, veel fietsers, wandelaars en joggers, en vooral veel schapen langs de lange Muiderweg.

O wat is het leven van badmintonteam 18 mooi, we kunnen haast niet wachten op de volgende wedstrijd.

Maar eerst het zware trainingskamp op Gran Canaria. We danken nu alvast al onze invallers die tijdens dit kamp onze wedstrijden zullen spelen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John op 04-10-2010 om 11:33 uur

  Bas,

  lekker zo'n verslag, is er ook nog badminton gespeeld?
  :)
  Gr John

 2. bas b op 04-10-2010 om 15:51 uur

  John. Uiteraard wilden we dit eerst met onze Captain bespreken, deze is inmiddels gebriefd.
  We hebben een wedstrijd gespeeld met 3 driesetters, en uiteindelijk is de winst naar Amstelveen gegaan met 5-3.
  Ik zeg niet dat we goed gespeeld hebben, maar we hebben ons best gedaan.
  Groet
  Bas

Reageer op dit bericht (“Update van team 18 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)