Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder tegen De Meulewiek

Komende zondag 10 oktober 2010 staat om 9.30 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep de wedstrijd Van der Hoeden|Mulder tegen De Meulewiek-1 gepland. Het is overigens maar zeer de vraag of deze wedstrijd in de landelijke vierde divisie afdeling 3 doorgang vindt.

Dit bestand bestaat niet

De Meulenwiek-1 uit Kootwijkerbroek is een vereniging die niet op zondag speelt. Jammer is dat dit zo laat naar voren komt, want dan had Deze wedstrijd op zaterdagavond gespeeld kunnen worden. Nu met negen teams thuis op zaterdagavond is dat niet mogelijk. Aan een verzoek van De Meulenwiek om deze wedstrijd doordeweeks te spelen kan niet worden voldaan. De Carltonzaal barst op de doordeweekse avonden namelijk uit haar voegen door de vele badmintonners.

Nu is het afwachten of deze wedstrijd überhaupt nog wordt vastgesteld en wanneer dit dan eventueel het geval zal zijn.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder tegen De Meulewiek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)