Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder wint moeizaam

Zoals de titel zegt, makkelijk ging het niet deze week. De ochtend begon al vroeg gezien we in Oldenzaal moesten spelen. Voor de mensen met een slechte topografie, dat is vlakbij Enschede en dat is vlakbij de Duitse grens. Met zeven driesetters waar we er vier van wonnen, was het een lange ochtend.

hihi

Ik zou nu wel weer wat over de wedstrijden kunnen vertellen. Zoals hoe spannend Bat z'n single maakte door elke keer 20-16 achter te staan en dan weer terug te komen tot 20-20 en net te verliezen. Of hoe de mix van Rogier en Michele ineens even onwijs spannend werd en dat ze toen besloten toch maar te winnen en dat dan ook boem deden.

Maar eigenlijk is het veel leuker om eens wat te vertellen over de mensen. Wat doet iedereen nou eigenlijk en wat willen ze nog gaan doen. Ik weet dat Shanice tandheelkunde wilt gaan doen en het niet erg vindt om met hele rotte gebitten te werken 'je hebt toch een mondkapje op'. Michele zit te twijfelen tussen HBO rechten en SPH, maar ze is eigenlijk niet zo'n boekenwurm dus volgens mij gaat het geen rechten worden. Rogier doet een opleiding die een hele mooie titel heeft 'Engineering, Design and Innovation', wat eigenlijk neer komt op werktuigbouwkunde. Bat heeft eigenlijk nog geen idee wat ie wilt, eigenlijk wil hij alles. En Alex wilt eigenlijk een pinguïn zijn, hihi.

Over twee weken moeten we tegen de nummer, euhmm ze staan nu op plaats 1 maar ze hebben één wedstrijd meer gespeeld dus dan zijn ze eigenlijk tweede hé. Dus we spelen over twee weken tegen de nummer 2 waar we tegen gaan knallen!

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rogier op 16-10-2010 om 17:04 uur

  Ook slechte wedstrijden hoor je te winnen, hahaha!

 2. Arjan op 16-10-2010 om 17:27 uur

  Ben je jezelf niet vergeten uit te lichten in t stukje Dorien :9? En hoeveel is t geworden uiteindelijk?

 3. Rogier op 16-10-2010 om 19:01 uur

  Hahaha, staat de uitslag er niet eens!
  Wij hebben 5-3 gewonnen...

 4. nienke op 17-10-2010 om 15:11 uur

  bat wil superman worden..
  daarom heeft die ook van die gewichtjes thuis.. extra training doet het hem toch bat;)

 5. bat op 17-10-2010 om 23:07 uur

  jep :9~ krijg ik spierballen van

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder wint moeizaam ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)