Badminton Vereniging Almere

Yonex Dutch Open 2010 in Almere

In het Topsportcentrum Almere wordt van 19 tot en met 24 oktober 2010 de Yonex Dutch Open gehouden. Aan dit meest prestigieuze badmintontoernooi van Nederland nemen talloze nationale en internationale toppers deel. Onder de deelnemers ook de Dekker Almere-spelers Saber Afif, Dave Khodabux, Yvonne Sie, Patty Stolzenbach en Josephine Wentholt. Josephine moet zich voor het hoofdtoernooi zien te plaatsen door de kwalificatierondes te overleven.

De Dekker-Almere spelers komen uit in de volgende onderdelen

Saber Afif Mannensingle
Dave Khodabux Mannendubbel met Jorrit de Ruiter
Dave Khodabux Gemengd dubbel met Samantha Barning
Yvonne Sie Vrouwendubbel met Lisa Malaihollo
Patty Stolzenbach Vrouwensingle
Josephine Wentholt Vrouwensingle
Josephine Wentholt Vrouwendubbel met Thamar Peeters

Naast de spelers zijn er ook Almeerse scheidsen en lijnrechters actief op de Dutch Open zoals Donja Pieters, Rob Deriga, Garry Hetharia en Henk Smit.

En bij de vrijwilligers vinden we ook Henk Mostert, niet als topsportcoördinator of fotograaf, maar als transportcoördinator van met name de buitenlandse deelnemers aan de Dutch Open.

Het bestuur roept de Almeerders op om dit topevenement in het prachtige Topsportcentrum toch vooral te bezoeken. Het is namelijk een unieke kans om de wereldtoppers in actie te zien!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 14-10-2010 om 23:04 uur

    Een kleine correctie is op zijn plaats. Jenny Bush, de vaste coordinator is voor werkzaamheden van maandag tot vrijdag in het buitenland en heeft bijna alle voorbereidingen gedaan. Ik kom dus bijna in een opgemaakt bed. Alhoewel zij nu aan het overhuizen is. Dus een opgemaakt bed zal moeilijk te vinden zijn.

Reageer op dit bericht (“Yonex Dutch Open 2010 in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)