Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie en Josephine Wentholt uit de Dutch Open

Josephine Wentholt en Thamar Peters hebben in de vrouwendubbel de Russinnen Valeria Sorokina en Nina Vislova niet van het lijf kunnen houden. De Russische dames, nummer 2 geplaatst wonnen met 21-17 en 21-10 van Josephine en Thamar. Met name in de eerste game, zoals ook uit de uitslag blijkt, gaven de Dutchies goed partij.

Yvonne Sie en Lisa Malaihollo stonden eveneens voor een zware opgave tegen Shizuka Matsuo en Mani Naito. De Japanse dames, nummer 3 geplaatst, waren met name in de eerste game (21-8) Yvonne en Lisa de baas. In de tweede game (21-12) ging het aanzienlijk beter en zat het Yvonne en Lisa bovendien ook niet mee.

Daarmede zijn de laatste Dekker Almere-spelers uit de Dutch Open verdwenen. Eerder sneuvelden al Saber Afif en Patty Stolzenbach. Dave Khodabux kwam zelfs jammer genoeg helemaal niet in actie. Zijn dubbelpartner Jorrit de Ruiter was geblesseerd en zijn mixpartner Samantha Barning eveneens.

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie en Josephine Wentholt uit de Dutch Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)