Badminton Vereniging Almere

Alle Carltonteams komend weekend in actie

In het komend weekend van 6 en 7 november 2010 komen de vijf Carltonteams in actie tegen de volgende tegenstanders.

Carlton Almere-3 speelt zaterdag 6 november 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC de Racketeers uit het Drentse Emmen. Carrlton Almere-3 staat op de tweede plaats in de tweede divisie afdeling 1 met 22 punten uit vijf wedstrijden. De Drenthen zijn hekkensluiter met 7 punten uit eveneens vijf wedstrijden.

Carlton Almere-4 speelt zondagochtend 7 november 2010 om 10.00 uur uit tegen BC Tilburg-1. Dat wordt dus een vroegertje voor de Almeerders die met 26 punten op de tweede plaats staan in de tweede divisie afdeling 3. En eerste in deze afdeling is BC Tilburg-1 met 30 punten uit vijf wedstrijden. De Almeerders kunnen dus aan de bak.

Carlton Almere-5 speelt eveneens een uitwedstrijd op zondagmiddag 7 november 2010 om 14.00 uur uit tegen Flair-1 uit Alphen aan de Rijn. De Almeerders staan, in de derde divisie afdeling 7, zesde op de ranglijst met 15 punten uit vijf wedstrijden. Flair-1 staat er op de vierde plek beter voor met 24 punten uit overigens zes wedstrijden. Ook Carlton Almere-5 kan er tegenaan komende zondag.

Carlton Almere-6 uitkomend in de derde divisie afdeling 8, treft zondagochtend 7 november 2010 om 9.30 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep het Vennewater-1 uit Heiloo. Dat wordt een pittige wedstrijd want Carlton Almere-6 staat op de eerste plaats met 30 punten uit vijf wedstrijden en het Vennewater-1 staat tweede met 29 punten uit eveneens vijf wedstrijden!

Carlton Almere-7 speelt zaterdagavond 6 november 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Amersforrt-7. De Almeerders staan met 24 punten op een tweede plaats in de vierde divisie afdeling 2 en Amersfoort-7 staat met 16 punten uit vijf wedstrijden op de voorlaatste stek. Komt het zien, zou ik zeggen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert Terpstra op 05-11-2010 om 11:45 uur

    Vind ik ook, komt het zien ;) zo te lezen hebben alle teams een redelijk zware kluif dit weekend.

  2. Henk Staats op 05-11-2010 om 12:04 uur

    Zeg dat wel Robert.

Reageer op dit bericht (“Alle Carltonteams komend weekend in actie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)