Badminton Vereniging Almere

De Carltonteams dit weekend

In het komend weekend van 27 en 28 november 2010 komen de vijf Carltonteams allemaal in actie. Voor een aantal teams geldt dat ze wat moeten laten zien, willen ze nog met een gerede kans op succes naar boven kijken op de ranglijst.

Carlton Almere-3 speelt zaterdagavond 27 november 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BCRS-1 uit Spijkenisse. BCRS-1 is de koploper in de tweede divisie afdeling 1 met 36 punten uit zeven wedstrijden. Carlton Almere-3 staat op de vierde plek met 31 punten uit evenveel wedstrijden. Als de Almeerders nog kans willen maken op de eerste plek dan zal er een heel goed resultaat moeten worden neergezet tegen BCRS-1.

Carlton Almere-4 speelt zondagmiddag 28 november 2010 om 12.00 uur uit tegen Invictus-2 uit Waddinxveen. Carlton Almere-4 staat op de derde plaats in de twee divisie afdeling 3 met 34 punten uit zeven wedstrijden. Invictus-2 staat vierde met 29 punten uit eveneens zeven wedstrijden. In deze afdeling lijkt Tilburg-1 op het kampioenschap af te stevenen.

Carlton Almere-5 speelt zaterdagavond 27 november 2010 om 19.00 uur uit tegen Duinwijck-6. Carlton Almere-5 heeft in de vorige wedstrijden goede zaken gedaan door met 7-1 te winnen van Van Zijderveld-7 en dat betekent dat de Almeerders een plaatsje geklommen zijn op de ranglijst in de derde divisie afdeling 7 en nu zesde staan met 24 punten uit zeven wedstrijden. Duinwijck-6 staat tweede met 36 punten maar uit acht wedstrijden. Dat wordt dus een pittige wedstrijd tegen Duinwijck.

Carlton Almere-6 uitkomend in de derde divisie afdeling 8, speelt 27 november 2010 om 19.00 uur thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Duinwijck-5. Almere Carlton-6 is lijstaanvoerder af, na de smadelijke 7-1 nederlaag uit tegen Van Zijderveld-6 vorige week, en staat nu derde op de ranglijst met 36 punten uit zeven wedstrijden. Duinwijck staat vierde met 34 punten uit ook zeven wedstrijden.

Carlton Almere-7 uitkomend in de vierde divisie afdeling 2, speelt zaterdagavond 27 november 2010 om 19.00 uur thuis. Almere staat met 32 punten uit zeven wedstrijden derde op de ranglijst. Koploper in deze divisie is tevens de tegenstander van deze avond, te weten AMOR-3. Zij hebben 36 punten uit zeven wedstrijden, dus als Carlton Almere-7 nog wat wil, dan moet het deze avond gebeuren.

Reageer op dit bericht (“De Carltonteams dit weekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)