Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen RBC

Komend zaterdag 27 november 2010 speelt Dekker Almere om 19.00 uur uit tegen RBC uit Roosteren. Dekker Almere heeft al thuis tegen RBC gespeeld en RBC kwam toen heel goed voor de dag en het werd 5-3 in het voordeel van Dekker Almere. RBC zou zo maar eens 'the best of the rest' kunnen worden in dit seizoen. Het zal dus zeker geen makkelijke wedstrijd worden voor Dekker Almere.

Het blijft overigens vreemd dat in deze eredivisiekalender Dekker Almere al voor de tweede keer tegen RBC speelt, maar nog geen wedstrijd gespeeld heeft tegen BC Victoria, DKC en FST '57. En alvorens we tegen deze tegenstanders in het strijdperk treden, moeten we op 4 december 2010 tegen BC Smashing,en daar hebben we afgelopen zondag tegen gespeeld. En nu moeten er in januari en februari 2011 opnieuw wedstrijden worden verplaatst in verband met uitzendingen, dus het wordt er allemaal niet duidelijker op. Tijd om dat vanaf komend seizoen 2011/2012 wel goed te regelen en dat kan als alle betrokken partijen de eredivisie nu eens serieus gaan nemen. Maar goed, stel dat alle clubs uiteindelijk toch nog 18 wedstrijden spelen dit seizoen, dan kan de echte eindstand worden opgemaakt, maar de vraag is of de media dan nog geïnteresseerd is in onze eredivisie op deze manier.

Naast Dekker Almere worden de volgende wedstrijden gespeeld

za 27 nov 2010 BC Duinwijck - BC Smashing
za 27 nov 2010 Van Zundert Velo - BC Amersfoort
za 27 nov 2010 RBC - Dekker Almere
zo 28 nov 2010 BC DKC - BC Duinwijck

BC Smashing zal het heel moeilijk krijgen in de uitwedstrijd tegen BC Duinwijk. Van Zundert Velo en BC Amersfoort gaan de wedstrijd van afgelopen zaterdagavond nog eens over doen, maar deze keer in Wateringen. En DKC krijgt het sterke BC Duinwijck op bezoek.

De stand in de eredivisie is

1 Van Zundert Velo 52 - 8
2 Van Zijderveld 42 - 8
3 BC Duinwijck 36 - 6
4 BC Amersfoort 35 - 7
5 Dekker Almere 29 - 6
6 BC Smashing 25 - 7
7 RBC 23 - 7
8 BC Victoria 18 - 7
9 BC DKC 14 - 7
10 TFS'57 06 - 7

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Wim Top op 23-11-2010 om 23:39 uur

    Henk wij gaan niets verzetten in Amersfoort! afspraak is toch afspraak bij niet geplande uitzendingen en toch toestemming van de club om het toernooi te spelen geen verzetting!!! Je hebt het zelf in de hand toch?

  2. Ernst op 24-11-2010 om 15:19 uur

    Beste Wim, wij hebben uitgesteld op basis van de info van MvD.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen RBC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)