Badminton Vereniging Almere

Dit weekend Regionale Jeugd en Senioren Kampioenschappen Noord Holland 2010

Voor het derde opeenvolgende jaar heeft men er voor gekozen om de jeugd en senioren in hetzelfde weekend te laten strijden om de titels van regiokampioen Noord Holland in de verschillende onderdelen en leeftijdscategorieën. Ook dit jaar worden de kampioenschappen gehouden in sporthal De Bloemhof te Aalsmeer en ook nu staat Ger Tabeling aan het hoofd van een groep vrijwilligers, die zorg dragen voor een vlekkeloos toernooi. Op basis van alle voorgaande edities hoeven de deelnemers zich hier in ieder geval geen zorgen over te maken.

Als we het allemaal goed hebben bijgehouden hebben er zich 56 deelnemers van de BV Almere en de BSA ingeschreven en daarmee zijn we medehofleverancier aan dit grootse badmintonevenement.

Op de plaatsingslijst vinden we de namen van verschillende Almeerse spelers en speelsters terug, dus ook dit jaar mogen we weer hopen op mooie successen.

Helaas hebben we dit jaar ook wat blessureleed in de aanloop naar dit toernooi. Zo heeft Ruben Wijnands wijselijk besloten om de singel aan zich voorbij te laten gaan. Bijzonder jammer omdat Ruben zeker podiumkansen had, gezien zijn plaatsing (2e) maar gelukkig kan Ruben nog wel deelnemen aan de mix en de dubbel (samen met Alex Vlaar).

Bij de senioren heeft Amy van Stenus zich moeten terugtrekken omdat zij nog niet 100% hersteld is van een hardnekkige polsblessure, die haar behoorlijk parten geeft. Amy zou in de categorie 1 uitkomen in drie onderdelen, maar richt zich nu volledig op de competitie en het internationale jeugdtoernooi dat eind december 2010 in Hoensbroek wordt gespeeld.

Wilt u dit badmintonspektakel niet missen, kom dan dit weekend gerust even kijken in Aalsmeer.

Plaats van handeling is Sporthal De Bloemhof, Hornweg 187 te Aalmeer

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. miss vino op 10-11-2010 om 15:43 uur

    Wij nemen de beker wel mee ook al zijn we niet geplaatst ;) ;) De oudjes zijn in vorm.. :P

  2. Ernst op 10-11-2010 om 15:45 uur

    volgens Gert hebben er 61 spelers/sters van BVA zich ingeschreven. Volgens mij een record voor de BVA

  3. Henk Staats op 10-11-2010 om 16:06 uur

    Ik kom zeker kijken hoe de jonkies en oudjes het er vanaf brengen.

Reageer op dit bericht (“Dit weekend Regionale Jeugd en Senioren Kampioenschappen Noord Holland 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)