Badminton Vereniging Almere

Dubbel weekend voor Dekker Almere

Komend weekend van 20 en 21 november 2010 speelt Dekker Almere een zogenoemd dubbelweekend. Dat betekent dat Dekker Almere zaterdagavond 20 november 2010 om 19.00 uur thuis speelt in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep tegen BC Duinwijck uit Haarlem. Vervolgens speelt Dekker Almere op zondagmiddag 21 november 2010 om 14.00 uur uit tegen BC Smashing uit Wijchen.

Maar het is niet alleen voor Dekker Almere een dubbelweekend. Er zijn meer teams die tweemaal in actie komen, maar ook weer niet alle teams spelen dit weekend. Om nog enig inzicht te geven in deze meer dan ooit versnipperde wedstrijdkalender, hebben we alle wedstrijden van het komend weekend nog maar even op een rij gezet.

za 20 nov.2010 Dekker Almere - BC Duinwijck
za 20 nov.2010 DKC BC - BC Smashing
za 20 nov.2010 BC Amersfoort - Van Zundert Velo
zo 21 nov.2010 BC Smashing - Dekker Almere
zo 21 nov.2010 BC Victoria - Van Zijderveld
zo 21 nov.2010 BC Duinwijck - TFS '57

En wellicht bent u ook nog geïnteresseerd in de stand van de eredivisie, maar hoedt U zich voor te snelle conclusies. Het aantal wedstrijden per team verschilt nog al en soms hebben teams al twee keer tegen elkaar gespeeld.

1 Van Zundert Velo 48 - 7
2 BV van Zijderveld 36 - 7
3 BCAmersfoort 31 - 6
4 BC Duinwijck 24 - 4
5 RBC 23 - 7
6 BC Smashing 18 - 5
7 Dekker Almere 17 - 4
8 BC Victoria 16 - 6
9 DKC BC 13 - 6
10 TFS '57 06 - 6

Dekker Almere tegen BC Duinwijck
Dekker Almere treedt al opnieuw aan tegen een medekandidaat voor het halen van de play-offs. Tot nu toe heeft Dekker Almere al gespeeld tegen Van Zundert Velo, Van Zijderveld, BC Amersfoort, allemaal clubs uit het linker rijtje. En tegen RBC, dat zich naar het laat aanzien wel eens zou kunnen ontwikkelen tot 'the best of the rest'.
Zowel Dekker Almere als Duinwijck zullen vol voor de winst gaan, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden en aan een voorspelling voor wat de uitslag betreft, durven we ons niet te wagen.

BC Smashing tegen Dekker Almere
Ook voor Smashing is het een dubbel weekend. Op zaterdagavond spelen ze immers tegen DKC en op zondag komt Dekker Almere op bezoek. De wedstrijden van Dekker Almere tegen Smashing staan altijd garant voor sportieve en spannende wedstrijden en de verwachting is dat dit ook bij deze wedstrijd het geval zal zijn. Zondagmiddag komen dus niet zoals in het verleden de waterstanden uit Wijchen, maar de badmintonstanden.

De spelers, de trainer-coaches, de manager en het bestuur roepen u op om komende zaterdagavond 20 november 2010 19.00 uur Dekker Almere te komen aanmoedigen in de wedstrijd tegen veelvoudig landskampioen Duinwijck in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Reageer op dit bericht (“Dubbel weekend voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)