Badminton Vereniging Almere

Forza Almere en Van Zundert Velo-3 spelen 4-4 (nu met verslag)

Een tevreden 4-4 tegen de nummer 2 in poule stond er aan het einde van de middag op het wedstrijdformulier. Forza Almere was weer eens compleet, niemand op vakantie, geen files en iedereen wist dat het spannende partijen zouden gaan worden in de Carltonzaal van Sportcomplex De Toekomstgroep. En dat werd het….! Er werden vijf wedstrijden in drie games beslist.

De dubbels gingen weer de baan op. Iris en Monique tegen Wendy Slaats en Myke Halkema.
Dit werd een spannende wedstrijd. De eerste set ging ruim naar Velo. De 2e set ging met 26-24 knap naar Almere. Aan het einde 3e set waren er een aantal foutjes aan de kant van Almere waardoor de winst naar Velo ging.
Dennis en Andre waren op de andere baan bezig tegen Russel Muns en Jim Middelburg.
De eerste set ging naar velo. In de 2e set kregen we meer grip op het aanvallende spel van velo en wonnen deze ook. In de beslissende set ging het tot 14-14 gelijk op, maar door te veel fouten ging de winst naar Velo.

Hierna waren de 1e singelpartijen aan de beurt. Marloes tegen Myke Halkema en Dennis tegen Jim middelburg.
Alle 2 de singels werden in 3 sets beslist. Marloes verloor de 1e set, maar won de 2e set met goed spel. In de 3e set had Marloes een ruime voorsprong, maar Myke kwam goed terug en ging in een mooie wedstrijd met de winst aan de haal.
Dennis was tegen Jim goed bezig. De eerste set ging nog naar Jim, maar in de volgende 2 sets speelde Dennis sterk en won knap de partij.
Hierna was het de beurt aan Andre tegen Russel Muns en Monique tegen Wendy Slaats.
Andre speelde niet scherp en had weinig terug op het aanvallende spel van Russel, waardoor de winst in 2 sets naar Velo ging.
Monique speelde een goede partij tegen Wendy, ze won dan ook netjes in 2 sets.

De mixen ging de baan op. Iris en Dennis mochten het opnemen tegen Jim middelburg en Wendy Slaats. Het was een mooie wedstrijd om te zien met lange rally’s en in 3 sets ging de winst naar Almere, , waardoor Dennis er 9 sets op had zitten deze dag.
Op de andere baan speelden Andre/Marloes tegen Russel en Myke. De mix liep weer eens als vanouds en wonnen in 2 sets.

Aan het einde van deze lange middag stond er 4-4 op het scorebord, waardoor we nog steeds bovenaan staan in deze poule. Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen Amor op de planning.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere en Van Zundert Velo-3 spelen 4-4 (nu met verslag) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)