Badminton Vereniging Almere

Forza Almere wint uit met 7-1 van AMOR (nu met verslag)

Forza Almere heeft zondag 28 november 2010 een grote overwinning behaald op het Groningse AMOR. Door deze overwinning blijft Forza sowieso lijstaanvoerder in de eerste divisie afdeling 1 met 58 punten uit negen wedstrijden.

Op zondag 28 november moest Forza Almere 2 dus uit aantreden tegen Amor 1. Dat betekende dus een lange rit in de auto.

In de sporthal aangekomen bleek de temperatuur in de hal niet veel hoger te zijn dan de buitentemperatuur. Gelukkig hadden Monique en Marloes er de perfecte oplossing voor en ze zette de deur naar de gang open zodat de warmte de zaal in kon.

Hierna werden de eerste herenenkel en de eerste damesenkel gespeeld. Dennis won in twee sets van Remco en Marloes had tegen Kimberly minder moeite dan tijdens de thuiswedstrijd en won nu in twee sets. Andre en Monique volgden dit voorbeeld en wonnen ook beide in twee sets. Andre won van Rik die in tegenstelling tot de thuiswedstrijd ook singel speelden. Waarschijnlijk met het oog op een extra puntje maar Andre liet hem kansloos. Monique won door rustig rond te spelen van Erika.

Omdat dat toch niet bleek te werken, werd er maar begonnen met warm lopen. Na een uur konden we beginnen aan de heren- en de damesdubbel. De herendubbel liep niet volgens plan en er werd door Dennis en Andre verloren in drie sets. De damesdubbel bestond dit keer uit Monique en Marloes, omdat Iris op hoogtestage naar Curaçao was. Na het wennen in de eerste set werd er uiteindelijk redelijk eenvoudig in drie sets gewonnen.

De gelegenheidsmix van Dennis en Monique had 6 punten nodig om te wennen maar daarna werd het een eenvoudige overwinning op Remco en Erika. Marloes en Andre hadden wat goed te maken na de thuiswedstrijd. Toen werd er in drie sets verloren van Rik en Kimberly. Ook nu moest er een derde set gespeeld worden. Door slim en scherp spel wisten Andre en Marloes de partij nu wel te winnen.

Zo kwam de einduitslag van 1-7 op het scorebord en werd er na een bezoek aan de mac begonnen aan de lange rit naar huis.

Zondag 5 december speelt Forza Almere 2 tegen de nummer 3 van de ranglijst Amersfoort 2. Dus dan mogen we weer vol aan de bak!

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Saskia op 29-11-2010 om 17:10 uur

  Wat bedoelen jullie met hoogtestage????

 2. Iris op 30-11-2010 om 03:48 uur

  Teamies, ben trots op jullie... :) Ik zit nog een weekje hier maar kom snel weer terug... X

 3. Robert op 30-11-2010 om 13:47 uur

  Ik denk dat er mee bedoelt wordt dat Iris op stage is naar Hoogland :P hoop dat ze het naar hun zin hebben daar.

 4. Saskia op 30-11-2010 om 14:36 uur

  Thanks Robert kunnen ze ook anders neer zetten.
  Jammer want er weten heel veel mensen niet waar ze gebleven is. Ze is tenslotte al 15 jaar speelster bij bv Almere.
  En ja ze hebben het naar hun zin.

 5. Robert op 30-11-2010 om 15:44 uur

  Ik heb natuurlijk geen idee of Henk dit daadwerkelijk bedoelde. Maar een hoogtestage op curacao lijkt mij vrij onlogisch. Goed om te horen dat ze het naar hun zin hebben, las net al dat ze van het zonnetje aan het genieten waren ;) Vind het sowieso vreemd dat er nooit een bericht geplaatst is waarom Yvonne er even tussenuit is (of ik moet deze gemist hebben natuurlijk :+)

 6. Henk Staats op 30-11-2010 om 16:46 uur

  Het stukje is niet van mij, maar van Dennis Steenland. Ik heb het er slechts op gezet en daarbij vergeten als auteur Dennis Steenland te vermelden. Zal ik alsnog aanpassen. Ik denk dat Dennis dit als grapje heeft bedoeld. Het is inderdaad onlogisch om een hoogtestage op Curaçao te volgen. Op Curaçao doe je meer aan een dieptestage, als je gaat duiken.

 7. Iris op 01-12-2010 om 05:04 uur

  Geen zorgen allemaal... Binnenkort zal ik een stukje schrijven op de site met een update over Curaçao :)

 8. Jeroen van Moorst op 01-12-2010 om 10:38 uur

  Ik ben reuze benieuwd naar de spannende verhalen over Curacao :)

Reageer op dit bericht (“Forza Almere wint uit met 7-1 van AMOR (nu met verslag) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)