Badminton Vereniging Almere

Huzarenstukje Van der Hoeden|Mulder *update*

Er werd veel file verwacht op de A6, maar daar hebben we niets van gemerkt dus waren we ruimschoots op tijd. Om mee te blijven draaien in de top 3 moesten we minimaal gelijk spelen, maar het liefst winnen. 't Veen was de koploper dus we waren benieuwd hoe deze wedstrijd zou verlopen.

Dit bestand bestaat niet

De heren- en damesdubbel werden gelijk gespeeld. Rogier en Alex hadden een zware dobber aan de tegenstanders. De 1e set moesten ze nog even inkomen en ze verloren deze ook. De 2e set kwamen ze sterk terug en deze werd gewonnen. De 3e set was heel erg spannend. Ze waren beide aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk verloren Rogier en Alex nipt.

De damesdubbel verliep goed. Op sommige momenten maakten ze het even spannend maar Michèle en Shanice hadden het niet heel moeilijk waardoor ze in 2 sets hadden gewonnen.

Vervolgens begon Bat aan zijn singel. Hij speelde een zeer sterke singel tegen de 1e heer van 't Veen. Beide sets was Bat volop geconcentreerd en wilde hoe dan ook winnen. Dit lukte hem ook in 2 sets.

Daarna betrad Alex het veld. Hij speelde net als Bat heel slim en sterk. De tweede set had Alex ook een ruime voorsprong en won hij.

Na Alex's singel was het tijd voor de damessingels. Michèle maakte soms wat onnodige fouten maar uiteindelijk won ze vrij gemakkelijk in 2 sets. Shanice speelde ook heel goed en dit was te zien want zij won ook in 2 sets.

Dit gold niet voor de beide mixen. De mix van Shanice en Bat werd wel gewonnen in twee sets.
Maar de mix van Michele en Rogier verliep minder goed. Het was een spannende wedstrijd maar deze werd verloren in 3 sets.

Uiteindelijk werd het 6-2 voor Almere.

Reageer op dit bericht (“Huzarenstukje Van der Hoeden|Mulder *update* ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)